Setari Cookie-uri

Dragostea nu vine când crezi că ai nevoie de ea. Ea vine când ești pregătită pentru ea

Când iubești... oferi totul - pentru că simți că așa trebuie să faci. Așa ai fost învățată. Se spune că dragostea adevărată este măsurată prin lucrurile pe care le poți face pentru fericirea persoanei pe care o iubești. Că trebuie să respecți tot ce își dorește și să te asiguri că îi oferi toată atenția și grija pe care o merită.

Se spune că atunci când ești îndrăgostită, lumea ta este complet schimbată. Totul în jurul tău este roz. Ai fluturi în stomac, zâmbești mai des și te bucuri mai intens de viață. În jurul partenerului tău se învârte întreaga lume. El este motivul existenței tale. Crezi că poți depăși toate încercările și obstacolele pe care ți le pune în fața viață atâta timp cât sunteți împreună. În sfârșit simți că viața ta are un sens. În sfârșit poți spune că ești împlinită.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Când iubești... oferi totul - pentru că simți că așa trebuie să faci. Așa ai fost învățată. Se spune că dragostea adevărată este măsurată prin lucrurile pe care le poți face pentru fericirea persoanei pe care o iubești. Că trebuie să respecți tot ce își dorește și să te asiguri că îi oferi toată atenția și grija pe care o merită.

Citește și:

Dar dacă dragostea nu este chiar așa?

Dacă după toate sacrificiile și compromisurile pe care le-ai făcut și după toată iubirea pe care i-ai oferit-o... sentimentele tale nu vor mai fi apreciate de persoana de lângă tine? Dacă dragostea pe care ai crezut-o reală este, de fapt, imaginație pură deoarece erai complet copleșită doar de emoțiile transmise de sufletul tău. Dacă tu ai fost cea care și-a pus speranțele în această iubire... însă el niciodată nu a simțit aceleași lucruri pentru tine?

Multe persoane sunt de părere că dragostea este precum un coșmar - poate răni chiar și cele mai puternice persoane, poate frânge chiar și cele mai nevinovate inimi. Poate face ca o persoană cu suflet bun să își pună întrebări la care va rămâne fără întrebări. Poate răni atât de profund încât poate determina chiar și o persoană îndrăgostită de iubire și de viață să se teamă să mai iubească (pentru că nu vrea să mai sufere și să mai aibă parte de durere, de nopți albe și de râuri de lacrimi vărsate).

Citește și:

Dragostea nu aduce întotdeauna zâmbete oamenilor - acesta este un lucru pe care toți trebuie să îl știm - mai ales atunci când cel pe care îl iubești nu îți împărtășește sentimentele.

Dragostea vine la cei care sunt pregătiți pentru ea, nu la cei care cred că au nevoie de ea. Și nu trebuie să lași că toată durerea din trecut să devină motivul pentru care nu mai crezi în iubire. Poți lua o pauză de la iubire, însă nu spune niciodată că nu vrei să mai iubești în această viață. Nu contează de câte ori ai inima franța... iubește în continuare. Nu lăsă ca greutățile să îți fure credința în iubire și recăpătă-ți șansa de a avea o viață fericită.

Da, poate că nu întotdeauna suntem cu persoanele pe care le iubim... însă poate că acesta este un semn de la Univers, care încearcă să ne spună că acestea nu sunt persoanele potrivite pentru noi... și că există cineva acolo cu adevărat destinat pentru noi. Poate că toată durerea avută reprezintă doar pregătiri pentru a ne forma pentru iubirea adevărată care va dura o viață.

Citește și:

sursa material: ThoughtCatalog.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.