Setari Cookie-uri

5 Lecții cruciale pe care o persoană cu suflet sensibil trebuie să le știe

Viața unei persoane cu suflet sensibil este un ciclu nesfârșit de emoții pe care nici nu le-a cerut și care vin cu un buton ce nu le poate dezactiva.

Indiferent de momentele prin care trec, persoanele cu suflet sensibil încearcă întotdeauna să privească partea plină a paharului; să vadă ce este mai bun în această lume; să rămână optimiste și să caute soluții pentru a scăpa de aceste obstacole. Ele prețuiesc fiecare moment petrecut în preajma oamenilor la care țin cu adevărat.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Persoanele cu suflet sensibil sunt cele care nu simt doar propriile emoții, ci și pe cele ale persoanelor din jurul lor. Reușesc să se conecteze cu sufletul acestora și să simtă ce simt acestea (lucrurile prin care trec, problemele pe care le au, dificultățile pe care încearcă să le depășească). Uneori poate fi copleșitor, însă dacă reușești să gestionezi tot ce se întâmplă cu inima deschisă, vei avea parte de o viață minunată.

Citește și:

Viața unei persoane cu suflet sensibil este un ciclu nesfârșit de emoții pe care nici nu le-a cerut și care vin cu un buton ce nu le poate dezactiva.

Dacă și tu ești o persoană cu suflet sensibil, iată câteva lucruri pe care ar fi bine să le știi:

1. Ai grijă de sufletul tau

Este firesc ca o persoană cu suflet sensibil să ia povara lumii pe umerii săi. Însă înainte de a încerca să ajugi o persoană din jurul tău, trebuie să te asiguri că inima ta este întreagă. Nu te neglija, fă din sufletul tău o prioritate. Va fi mult mai bine să te vindeci pe tine și apoi să vindeci pe altcineva.

2. Limitele sunt mai importante pentru tine decât pentru oricine altcineva din această lume.

Nu îți face griji cu privire la ce ar putea crede sau spune ceilalți. Energia lor nu este drenată în fiecare zi... și ei nu trebuie să facă față tuturor emoțiilor exterioare. Impune limite pentru tine.

Citește și:

3. Ești mai emoțională decât alte persoane.

De obicei ești mai ușor afectată de lucruri decât alte persoane. Însă, acesta nu este un lucru rău... este chiar o calitate pentru tine, bucură-te de ea.

4. Nu poți salva o lume intreaga.

S-ar putea să știi prin ce trece cineva și să fii foarte afectată de situație deoarece încerci să o ajuți și nu reușești. Însă trebuie să o lași să se ocupe de problemele ei de una singură; tu îi poți oferi doar sfaturi pe care le ia în considerare doar dacă își dorește. Nu îți asumă responsabilitatea pentru viața ei. Nu prelua controlul asupra vieții altora.

5. Trebuie să înveți să îți trăiești viața.

Uneori îți dai seama că lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești. Vezi oameni în suferință profundă și, totuși, nu reușești să îi ajuți (pentru că, oricât de mult ai încerca, nu ține de tine). Trebuie să înveți să treci peste astfel de situații. Nimic bun nu va veni dacă te învinovățești sau rămâi cu moralul la pământ și te gândești doar la lucruri pe care nu le poți schimba. Privește partea frumoasă a lucrurilor (aceasta există în fiecare situație, trebuie doar să o găsești).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.