Setari Cookie-uri

Cum sa fii fericita in cuplu: 9 sfaturi de la specialisti

Daca iti doresti sa fii fericita in cuplu, descopera sfaturile specialistilor. Nu este vorba despre ceva complicat, insa este necesar sa acorzi atentie urmatoarelor lucruri.

Cu siguranta nimeni nu intra intr-o relatie noua de cuplu gandind: “ Sper sa ne despartim!”. Iar acum, suntem in momentul in care casatoria sau relatia de cuplu nu mai este doar un parteneriat bazat pe nevoi. Este vorba despre fericirea de a impartasi un viitor cu persoana de langa tine.

foto interior si prima pagina: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Insa, daca iti doresti sa fii fericita in cuplu, stii bine ca iubirea nu este suficienta. Este nevoie pe langa romantism si de efort din partea ambilor parteneri.

Daca iti doresti sa fii fericita in cuplu, insa cand auzi de eforturile pe care trebuie sa le depui parca iti vine sa dai inapoi, priveste si altfel lucrurile: este in controlul tau sa gasesti fericirea, satisfactia, implinirea.

Specialistii de la Elite Daily spun ca pentru a te simti fericita in cuplu trebuie sa ai atitudinea potrivita si sa tii asteptarile la nivel realist. Si, daca iti doresti o relatie pe termen lung, sa faci aceste 9 lucruri:

Citește și:

Pentru a fi fericita in cuplu fii recunoscatoare

Pentru ca o realtie sa functioneze ai nevoie sa te simti in siguranta emotionala si fizica.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.