Setari Cookie-uri

4 Pași care te vor ajuta să te înțelegi mult mai bine cu cei din jur

Iată câțiva pași importanți care te vor ajuta să te înțelegi mult mai bine cu cei din jurul tău:

Cred că toată lumea trebuie să citească asta.

În relațiile cu cei din jurul nostru este important să ne facem timp pentru a asculta cu adevărat și a înțelege oamenii dragi.

foto interior si prima pagina: ESB Professional Shutterstock

Regula supremă: Nu trebuie să așteptăm nimic din partea lor și nici să promitem să oferim mai mult decât putem.

Iată câțiva pași importanți care te vor ajuta să te înțelegi mult mai bine cu cei din jurul tău:

1. Nu căuta validare

Este minunat atunci când oamenii cred în noi, ne înveselesc și ne fac să ne simțim importanți. Ne place când partenerii de cuplu ne complimentează sau un prieten ne este alături și ne încurajează să mergem mai departe.

Însă nu putem deveni atât de dependenți de oamenii din jurul nostru încât să căutăm non stop validare. Este ușor să devii dependent de complimente și de încurajări. Însă dacă oamenii se schimbă și încep să nu mai ofere complimente... ce vei face? Vei simți că nu mai ești importantă? Vei deveni descurajată și chiar te poți simți inferioară.

Citește și:

Nu ai nevoie de alți oameni pentru a merge mai departe. Ai nevoie doar de tine.

2. Compasiunea este importantă

Adevărul este că prietenii și membrii familiei au propriile probleme. Ei nu sunt responsabili pentru fericirea noastră și nu trebuie să muncească pentru a ne vedea cu zâmbetul pe buze și a ne ajută să ne simțim bine cu privire la propria persoană. Nu pune această presiune suplimentară asupra lor. Este nedrept față de oamenii care sunt în viața ta.

Poate că ei au făcut tot ce au putut. Poate că așa știu să ofere atenție.

Ai răbdare și amintește-ți de următorul lucru: niciodată nu știi care sunt luptele pe care le duce o persoană. Oferă compasiune de câte ori poți.

3. Oferă ajutor

Pentru a trăi într-o lume frumoasă, este de datoria noastră să o ajutăm să fie mai bună, motiv pentru care trebuie să încercăm să fim mai atente la emoțiile și sentimentele pe care le au cei din jurul nostru.

Citește și:

Este important să oferi ajutor atunci când simți că este nevoie de el. Ai posibilitatea de a ridica o persoană de la pământ... de ce să nu profiți de acest lucru într-un mod frumos? Faci o faptă bună atât pentru ea, cât și pentru sufletul tău.

4. Nu renunța la puterile tale

Un lucru foarte important de știut - nu mai este nimeni ca tine în acest Univers. De aceea te sfătuiesc să nu renunți la puterile tale pentru că ele te fac să fii unică. Nu crede minciuni că nu ești destul de talentată, suficient de atrăgătoare sau suficient de bună. Nimeni nu determină valoarea ta. Singura putere pe care oamenii o au asupra ta este puterea pe care tu le-o oferi acestora.

Dacă nu vor să fie în viața lor... este pierderea lor, nu a ta.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.