Setari Cookie-uri

6 Dovezi neașteptate că ești în cea mai bună relație de iubire din viața ta

Este un sentiment ciudat să înțelegi că viața ta s-a schimbat. Nu te poți trezi dimineața să spui că vrei să renunți la job-ul pe care îl ai și să pleci doi ani în lume - fără a avea un impact enorm asupra unei alte persoane.

Iubirea nu ține cont de nimic... nu ține cont de vârstă, de cultură, de societate, de religie, de sex. Iubirea apare fără să te întrebe dacă ești pregătită sau dacă acesta este cel mai bun moment pentru a îți da viața peste cap. În iubire nu mai există reguli, doar dovezi că se întâmplă.

foto interior si prima pagina: Lady of the Universe Shutterstock

Iată care sunt dovezile neașteptate că ești în cea mai bună relație de iubire din viața ta:

1. Înțelegi că acum nu iei decizii bazate doar pe nevoile și dorințele tale

Este un sentiment ciudat să înțelegi că viața ta s-a schimbat. Nu te poți trezi dimineața să spui că vrei să renunți la job-ul pe care îl ai și să pleci doi ani în lume - fără a avea un impact enorm asupra unei alte persoane. Însă, deși este un sentiment ciudat, nu te simți neliniștită sau deranjată de acest lucru; ci din contră - simți că în sfârșit ești alături de o persoană care te sprijină, te încurajează și dorește să experimenteze această aventură numită "viață" alături de tine.

Citește și:

2. Te simți mai vulnerabilă decât ai fost vreodată

Și asta deoarece ai găsit pe cineva care te cunoaște și te înțelege mai bine decât a făcut-o oricine altcineva până acum.

3. Nu îți mai este teamă să intri în argumente

În relațiile anterioare, conflictul a fost întotdeauna ceva pe care voiai să îl eviți. Uneori era mai ușor să arunci tot gunoiul sub covor și să uiți de el acolo. Însă, în relația actuală, nu îți mai este teamă să spui ce ai pe suflet - ai suficientă încredere în voi doi și în relația voastră.

4. Nu vrei să ai întotdeauna dreptate

Da, te simți mult mai bine când știi că ai dreptate (și când partenerul îți dă dreptate), însă în acest moment relația ta este mult mai importantă decât mândria ta. Când ai făcut ceva greșit și știi asta, alegi să îți ceri scuze și să găsești soluții pentru a rezolva această situație (și asta pentru că știi că lupți pentru ceva mult mai important decât propriul tău ego).

Citește și:

5. Simți că te schimbi

Și nu într-un mod în care îți perzi identitatea, valorile și principiile. Doar simți că, în sfârșit, ai găsit o persoană care îți deschide ochii la lucruri, idei și concepte pe care nu le-ai mai experimentat până acum. Iar tu faci același lucru pentru ea. Și, deși uneori este ușor deranjant să vezi că cineva are un impact puternic asupra ta, este și o experimentă frumoasă - nu simți presiunea de a schimba cine ești, ci te bucuri că lucruri frumoase se întâmplă alături această persoană.

6. Nu te mai pui pe primul loc

Și asta nu în sensul că nu îți mai apreciezi timpul, identitatea, sentimentul de sine, sănătatea mintală, scopurile și visurile... Ci în sensul că nu te gândești la viața ta doar în termenii a ceea ce este mai bine pentru voi doi că echipă și ce v-ar face fericiți. Ești în continuare o persoană independentă, însă știi că acum nu mai este doar despre tine, ci despre două persoane care încearcă să își construiască o viață împreună.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.