Setari Cookie-uri

14 lucruri la care să renunți pentru a trăi o viață fericită

Renunță la persoanele care nu fac efort pentru a avea o relație frumoasă. Nu trebuie să fie o luptă, însă este important ca într-o relație (chiar și de prietenie), ambele părți să fie dispuse să facă compromisuri. 

1. Renunță la convingerea că trebuie să ai totul pus în ordine în viață. Că trebuie să știi exact cine vrei să fii, ce îți dorești să faci, cu cine vrei să fii sau cum să fie viitorul tău. Viața este plină de incertitudini și trebuie să înveți să trăiești cu ele.

foto interior si prima pagina: blinkblink Shutterstock

2. Renunță la ideea că oamenii sunt fie buni, fie rai. Încearcă să înveți cât mai mult despre persoanele din jurul tău, despre trecutul și prezentul lor, despre luptele pe care le duc și durerile pe care le au înainte de a le judeca.

3. Renunță la mânia pe care o simți pentru persoanele care te-au rănit, însă în mod repetat au încercat să te ajute. Iartă-le, adu-le înapoi în viața ta și vei vedea cât de fericită ești datorită lor.

Citește și:

4. Renunță la persoanele care nu fac efort pentru a avea o relație frumoasă. Nu trebuie să fie o luptă, însă este important ca într-o relație (chiar și de prietenie), ambele părți să fie dispuse să facă compromisuri.

5. Renunță la ideea că trebuie să ai dreptate tot timpul. Ești om și faci greșeli. Este în regulă, poți învăța din ele.

6. Renunță să mai crezi că este prea târziu pentru a îți urma visurile. Dacă vrei să o iei pe alt drum, niciodată nu este prea târziu.

7. Renunță la oamenii care îți cer să te schimbi pentru a te iubi.

8. Renunță la pasivitatea ta, la tendința de a privi viața de pe margine. Este viața ta, tu ar trebui să ai frâiele. Ești suficient de puternică pentru a face schimbările pe care le consideri necesare pentru a fi cu adevărat fericită.

Citește și:

9. Renunță la ideea că anxietatea sau depresia sunt lucruri de care să îți fie rușine. Fii bună cu tine și cere ajutor atunci când nu te mai descurci de una singură.

10. Renunță la presiunea pe care ai pus-o pe sufletul tău pentru a fi perfect. Îmbrățișează-ți defectele, rănile, durerile... și toate motivele pentru care ești imperfectă.

11. Renunță la amărăciunea provocată de lucruri mărunte - trafic, oameni care se uită urât la tine, un coleg de echipă enervant. Nu lăsă ca lucrurile mici să îți strice ziua. Dacă le lași, ele pot deveni destul de puternice.

12. Renunță la vorbele negative cu privire la propria persoană. Ești suficient de bună pentru a lupta pentru visurile tale. Ești suficient de pregătită pentru a face schimbările pe care ți le dorești. Ești suficient de mătură pentru a iubi cu adevărat.

Citește și:

13. Renunță să mai cheltuiești sume uriașe de bani pe lucruri care nu merită sau de care nu îți mai păsa.

14. Renunță la gândurile toxice, la lucrurile toxice, la oamenii toxici, la propriul comportament toxic. Învață să fii mai bună, să aduci mai multă bunătate în această lume, să dăruiești mai mult, să iubești mai profund. Răspândește dragoste în jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.