Setari Cookie-uri

5 Lucruri care trebuie să rămână secrete în conformitate cu filosofia hindusă

Potrivit filosofiei hinduse, trebuie să ne trăim viața într-un mod care nu creează probleme nu doar pentru noi, ci și pentru restul familiei noastre.

Învățătura hindusă are multe de spus despre viața familială și relația pe care o avem cu oamenii din jurul nostru. Potrivit acestei filosofii, trebuie să ne trăim viața într-un mod care nu creează probleme nu doar pentru noi, ci și pentru restul familiei noastre.

Este important să avem grijă la lucrurile pe care le spunem mai departe pentru că putem răni pe cineva.

Iată ce ar trebui să rămână secret în conformitate cu filosofia hindusă:

1. Nu dezvălui unei persoane străine dacă în familia ta există stres sau relațiile sunt tensionate.

Să spui aceste lucruri în lumea exterioară nu doar că nu te ajută, însă creează și impresia că între tine și persoanele apropiate nu există iubire adevărată.

2. Viața ta sentimentală ar trebui să rămână privată.

Citește și:

Nu este o carte pe care trebuie să o publici și nici un film pe care să îl faci. Aceasta ar trebui să rămână privată. Niciodată nu îți spală rufele în public. Nimeni nu trebuie să știe ce se întâmplă între tine și partenerul de cuplu. Această relație se creează în doi, niciodată în mai multe persoane.

3. Dacă oferi cu mâna dreaptă, asigură-te că mâna stângă nu știe despre asta.

Un act de caritate trebuie făcut din inimă și pentru inimă. Vrei să oferi o mână de ajutor unei persoane aflate în suferință, însă imediat după te lauzi cu actul de caritate făcut? De ce ai face asta? Nu dezvălui niciodată celor din jurul tău lucrurile frumoase pe care le faci pentru cei care au nevoie.

4. Nu vorbi despre visurile tale cu nimeni.

Citește și:

Un studiu realizat recent a dezvăluit că persoanele care împărtășesc visurile lor înainte de a le pune în aplicare, își pierd dorința și motivația. De aceea este important să nu dezvălui proiectele tale cuiva înainte de a lucra la ele și a vedea primele rezultate.

5. Nu trebuie să îți pui sufletul pe tavă în fața unei persoane pe care abia ai întâlnit-o.

De asemenea, tehnicile tale spirituale pe care le folosești pentru a te liniști nu trebuie dezvăluite. Doar pentru că ești o persoană cu suflet bun, nu înseamnă că oamenii vor acționa frumos când sunt în preajma ta sau că nu vor profita de bunătatea ta. Păstrează secretele tale aproape de inima ta și învață să nu mai ai încredere în toate persoanele pe care le întâlnești.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.