Setari Cookie-uri

6 Semne că este timpul să mergi mai departe și să arzi toate podurile care te leagă de trecut

Este periculos pentru fericirea sufletului tău să crezi că toate relațiile pot fi reparate indiferent de situație. Nu poți schimba alte persoane indiferent cât de mult încerci.

La un moment dat în viață, trebuie să privești adânc în sufletul tău și să renunți la anumite legături cu oamenii din jurul tău. Acest lucru poate însemna să arzi podurile care te leagă de foștii parteneri de cuplu, colegi sau chiar prieteni apropiați.

Este periculos pentru fericirea sufletului tău să crezi că toate relațiile pot fi reparate indiferent de situație. Nu poți schimba alte persoane indiferent cât de mult încerci. Da, le poți influența, însă alegerea de a se schimba trebuie să vină de la ele, nu de la tine. Nu poți forța pe nimeni să se schimbe. De aceea, trebuie să accepți că este timpul să mergi mai departe și să deschizi un nou capitol în viața ta pentru că, indiferent de ce ai face, o persoană se va schimba doar dacă este interesată să se schimbe.

Citește și:

Această renunțare poate părea chiar crudă pentru anumite persoane, mai ales dacă există o puternică legătură emoțională. Însă realitatea este că trebuie să ai grijă de tine, de inima ta.

Nu este un act de egoism să arzi podurile care te leagă de persoanele toxice din viața ta.... ci din contră, este un semn al iubirii de sine și al respectului pentru nevoile tale personale.

Iată câteva semne importante că este timpul să mergi mai departe:

1. Această persoană nu este interesată de gândurile, părerile sau nevoile tale

Balanța în această relație este foarte înclinată. Chiar și atunci când încerci să îți exprimi gândurile și nevoile în fața acestei persoane, întâlnești un pereche înalt și dur. Viața pare să se rotească în jurul celeilalte persoane, iar când încerci să ai o conversație despre tine, ceva se întâmplă... și nu mai are loc.

Citește și:

2. Emană o negativitate constantă

Indiferent de lucrurile pe care le faci sau le spui, această persoană este întotdeauna nefericită. Ea găsește un motiv pentru care viața este dificilă. Mai mult, de fiecare dată când o vezi și discuți cu ea ajungi să te simți și tu cu moralul la pământ.

3. Niciodată nu găsești sprijin

Orice ar fi și prin orice ai trece... niciodată nu îți va oferi o mână de ajutor sau sprijin moral. Încearcă să găsească o soluție sau o scuză pentru a nu îți oferi atenția de care ai nevoie într-un moment dificil. În plus, este posibil să te simți ușor prinsă în mrejele ei pentru că încearcă să te țină dependenta de ea, să aibă putere asupra sufletului tău.

4. Te minte fără să se simtă vinovată

Citește și:

Lupți cu toate puterile să ai încredere în această persoană deoarece te-a mințiți de prea multe ori. Uneori îți dai seama că viața ei este o minciună și că întotdeauna trebuie să mintă pentru a se simți bine. Această persoană ți-a încălcat în mod repetat încrederea.

5. În jurul ei există o dramă constantă

Te simți epuizată pentru că ai de-a face cu toate problemele și dramele din jurul acestei persoane. Chiar și atunci când ceva merge bine, găsește rapid un motiv pentru care să fie nefericită. Ai sentimentul că această persoană trăiește din drame, iar sufletul ei este cu adevărat gol pe interior. Te-ai săturat să o auzi plângându-se despre luptele pe care le duce, problemele pe care le are la locul de muncă, tragediile sentimentale.

Citește și:

6. Ești manipulată de această persoană

Simți că ești într-un mod constant șantajată sau manipulată de această persoană. Uneori, chiar simți că tu ești de vină pentru ceva ce ea a făcut deoarece reușește să se joace atât de bine cu mintea ta încât nu știi ce mai este adevărat și ce nu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.