Setari Cookie-uri

Nu ai nevoie de o iubire pentru a îți simți sufletul fericit. Ai nevoie să te iubești pe tine

O relație sentimentală nu te completează. Chiar și atunci când este vorba despre o relație sănătoasă, mătură și plină de iubire... aceasta nu te completează. 

Diferența dintre un ideal emoțional și realitate este că realitatea poate fi experimentată. Așadar, dragostea romantică nu te completează... o poți trăi singură... pentru inima ta.

O relație sentimentală nu te completează. Chiar și atunci când este vorba despre o relație sănătoasă, mătură și plină de iubire... aceasta nu te completează.

Deși poate fi dificil să accepți acest lucru, această descoperire este extrem de liberatoare pentru sufletul tău. Motivul este simplu - integritatea ta nu depinde de găsirea unei alte persoane. Fericirea și sentimentul de completare nu se bazează pe prezența unui alt suflet în viața ta. Doar gândește-te cât de stresant și dificil este să crezi că în această viață "există cineva acolo departe" care are cheia inimii tale. Nu este un gând teribil de deprimant? Această gândire creează atât de multă neliniște, stres și disperare în noi. Nu este trist să crezi că fericirea poate fi găsită doar în momentul în care ești într-o relație?

Citește și:

Inima ta este deja întreagă

Poate dura ani, uneori deceni sau chiar vieți pentru a descoperi unul dintre cele mai simple adevăruri ale acestei lumi: inima ta este deja întreagă.

Adevărata fericire provine din interiorul tău.

Orice lucru din afara ta, care este o sursă de fericire, în cele din urmă va pieri sau va fi luat.

Toate idealurile false, credințele și modelele de gândire vor fi distruse.

Hai să facem un exercițiu de imaginație. Închide ochii și gândește-te că ești într-o cameră goală, în care găsești doar lucrurile pe care le ai și toți oamenii care sunt în viața ta. Tu ești în jurul lor. Acum... totul dispare din jurul tău, iar tu rămâi singură. Ce îți mai rămâne?

Cei mai mulți dintre noi sunt prea speriat pentru a răspunda la această întrebare. Suntem îngroziți să ne confruntăm cu goliciunea și singurătatea din sufletul nostru. Ne simțim incapabili să ne confruntăm cu pierderea sufletului nostru.

Citește și:

Însă în momentul în care suntem gata să facem față acestui gol interior, înțelegem că fericirea se află deja în sufletul nostru. Trebuie doar să învățăm să o cultivăm și să ne bucurăm de ea.

Pe măsură ce începem să ne conectăm cu esența noastră, cu sufletele noastre, cu inimile noastre, începem să renunțăm la toate lucrurile care ne-au ținut departe de iubirea adevărată.

Este timpul să explorezi sufletul tău și să înfrunți temerile pe care le ai. Doar atunci vei înțelege că toată suferința pe care ai trăit-o este doar un rezultat al gândurilor, ideilor și credințelor la care te-ai abonat fără să știi. Puterea este la tine, alege să fii fericită.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.