Kudika
19 Aprilie 2018

Tu ești singura pe care poți conta cu adevărat. Tu ești singura care poate privi în sufletul tău și poate înțelege cât suferă inima ta astfel încât să găsești răspunsuri și să îți rezolvi toate problemele.

Oamenii te pot vindeca pentru o scurtă perioadă de timp, însă tu singură îți poți vindeca inima pentru totdeauna.

Lista celor mai importante 10 lectii de viata pe care trebuie sa le stii daca vrei sa fii fericita

foto interior si prima pagina: Katja Gerasimova, Shutterstock

Oamenii te pot vindeca. Prietenii te pot încuraja să fii mai puternică în momentele dificile. Partenerul de cuplu te poate face să te simți iubita când nu mai poți zâmbi. Părinții te pot ajuta atunci când ai nevoie de o mână în plus. Însă nimeni... absolut nimeni nu îți poate vindeca cu adevărat inima, nimeni nu îți poate purifica cu adevărat sufletul și nimeni nu îți poate da cu adevărat liniștea de care ai nevoie... doar tu poți face asta.

Tu ești singura pe care poți conta cu adevărat. Tu ești singura care poate privi în sufletul tău și poate înțelege cât suferă inima ta astfel încât să găsești răspunsuri și să îți rezolvi toate problemele.

Cred că ne-am obișnuit cu dependență de oameni... vrem ca aceștia să ne salveze și am uitat că și ei sunt tot ca noi, uneori confuzi și răniți.

Uitam să privim în inima noastră și să o întrebăm ce simte. Uitam să privim în sufletul nostru și să îl întrebăm de ce are nevoie pentru a fi liniștit. Uitam să căutăm răspunsuri la întrebările pe care le avem.

Oamenii te pot vindeca temporar, te pot îndruma către cineva care să te vindece... însă nu îți pot șterge definitiv durerea. Doar tu poți face asta. Pentru că tu te cunoști cel mai bine, știi ce îți lipsește și unde să cauți pentru a găsi. Nimeni nu poate înțelege cu adevărat ce se întâmplă în viața ta în afară de tine. Puterea este chiar în mâinile tale, alege să vezi binele din viața ta și să mergi mai departe pentru a fi fericită.

Ascultă această melodie și învață să ai încredere în tine.

Pentru femeia cu inima franta si sufletul zdrobit, fii mandra de tine!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta