Setari Cookie-uri

 Cinci pași pentru a trece cu bine peste prima ceartă

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să disperi. Am trecut prin mai multe relații și, uneori, am greșit destul de rău. Insă acei bărbați care și-au dorit să fie cu mine, au înțeles și au iertat.

Vă vedeți de câteva săptămâni și deja te-ai îndrăgostit. Ești într-al nouălea cer când intervine prima ceartă. El pare să se retragă iar tu nu îți mai găsești liniștea. Iată cinci pași care să te ajute să transformi această situație într-o oportunitate.

foto interior si prima pagina: frankie's, Shutterstock

1. Nu dispera.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să disperi. Am trecut prin mai multe relații și, uneori, am greșit destul de rău. Insă acei bărbați care și-au dorit să fie cu mine, au înțeles și au iertat. Este la fel și în cazul tău. Dacă te place cu adevărat, va înțelege și va dori să aibă o conversație cu tine pentru a lămuri lucrurile. Când este pregătit. De aceea..

2. Dă-i timp.

Citește și:

Am testat și lucrul ăsta și funcționează. Poate dura câteva ore, o zi sau două. Atunci când un bărbat este nefericit, trist sau dezamăgit, are nevoie de timp departe de tine pentru a depăși momentul. Cu cât vei insistat mai tare și îl vei bate la cap, cu atât vei prelungi momentul. Respectă-i starea și dă-i spațiu. Astfel, va avea șansa să își dea singur seama dacă supărarea lui este întemeiată sau nu.

3. Nu te învinovăți mai mult decât este cazul.

Da, ai făcut ceva care l-a rănit însă a fost involuntar. Nimeni nu este perfect și fiecare dintre noi greșește dn când în când. Felul în care el alege să se raporteze la ceea ce ai făcut tu este însă alegerea lui. Inclusiv faptul că transformă ceva banal într-o dramă. Asumă-ți responsabilitatea pentru faptele tale nu însă și pentru reacțiile lui.

Citește și:

4. Cere-ți scuze și lămurește lucrurile.

Nu este nici o rușine să recunoșt că ai greșit, dimpotrivă. Cere-ți scuze și explică-i motivul pentru care ai acționat cum ai acționat sau ai spus ce ai spus. Fii sinceră pentru că îți dorești să ai alături un bărbat care te acceptă așa cum ești nu cineva pentru care trebuie să porți tot timpul o mască.

5. Stabiliți de comun acord reguli pentru viitor.

Mai ales atunci când sunteți la început și nu vă cunoașteți foarte bine, este ușor să interpretați greșit atitudinea și vorbele celuluilat și să vă simțiți răniți. O ceartă este un prilej de a înțelege mai bine cum funcționează celălalt și de a stabili reguli de comunicare pentru viitor.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.