Setari Cookie-uri

Patru trucuri pentru a-ți controla mintea

Suntem creaturi ale obiceiurilor. Desi facem lucrurile la intamplare, lucrurile pe care le facem des ne definesc. Asadar, daca vrei sa iti controlezi mintea, incepe sa faci aceste lucruri.

Atunci când este hiperactivă și scăpată de sub control, mintea creeză haos în viața noastră. De la frică, la scenarii de viață care nu au nici o legătura cu realitatea. Iata ce poți face pentru a-ți controla mintea.

foto interior si prima pagina: Nejron Photo Shutterstock

1. Adoptă obiceiuri sănătoase

Suntem creaturi ale obiceiurilor. Deși facem lucrurile la întâmplare, lucrurile pe care le facem des ne definesc. Așadar, dacă vrei să îți controlezi mintea, începe să mănânci alimente hrănitoare. Dezvoltarea unei mentalități sănătoase este, de asemenea, un obicei bun de cultivat. Când ai gânduri pozitive, este mai ușor să te raportezi la gândurile, opiniile și ideile celorlalți cu detașare. Un observator detașat este rareori controlat.

Citește și:

2. Fă o activitate zilncă pentru a te menține activă fizic

Dacă unul dintre obiectivele tale de sănătate este stabilirea unei rutine de antrenament solide, asigura-te că faci acest lucru în mod consecvent. Tine-te de el până devine obișnuiță. Este mai ușor să ai control asupra minții și a vieții tale când ai un trup sănătos.

3. Fă o activitate creativă și joacă-te cel puțin 30 de minute pe zi

Dacă crezi că nu eșți tipul creativ, probabil că nu ți-ai încercat niciodată mâna la ceva. Să fii creativă nu înseamnă că trebuie să realizezi o operă de artă perfectă. Cid doar să te exprimi în cel mai bun mod posibil. Vestea bună este că, cu cât faci mai mult ceva în mod consecvent, cu atât ai mai multe șanse să devii mai bună. Pe de altă parte, joaca este subevaluată. Când intri în modul de joacă este ca o vacanță minunată pentru creierul tău, pentru că îl ții departe de toate temerile și limitele. Când te joci nu există bunsau rău și ești liberă să fii tu.

Citește și:

4. Conectează-te cu sinele tău superior

Toate sfaturile de mai sus nu vor funcționa dacă nu eșți în acord cu sinele tău superior, cu sufletul tău. El îți spune cine ești și care est scopul tău în această lume. Există o parte din tine care te călăuzește mereu. Conștientizarea faptului că ai o misiune în viață îți dă o direcție și sens. Opinia altora nu mai contează pentru că există ceva mai important care te călăuzește, dincolo de părerile lor.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.