Setari Cookie-uri

Descopera ce vor barbatii sa auda de la iubitele lor

Barbatii si femeii comunica diferit. Din pacate, uneori se produc rupturi, tocmai pentru ca noi, femeile, nu stim sa comunicam cu barbatii iar ei, barbatii, nu stiu, la randul lor, cum sa vorbeasca cu noi.

Ce vor barbatii sa auda de la partenerele lor? Cum ii spui ca il iubesti fara sa il sperii sau sa se simta incoltit? Cum comunici direct si fara teama cu partenerul de cuplu? Cum cresti apropierea de iubitul tau? Afla de la editorii Vixen Daily!

foto interior si prima pagina: Maridav Shutterstock

Barbatii si femeii comunica diferit. Din pacate, uneori se produc rupturi, tocmai pentru ca noi, femeile, nu stim sa comunicam cu barbatii iar ei, barbatii, nu stiu, la randul lor, cum sa vorbeasca cu noi. Ce vor barbatii sa auda de la partenerele lor? Descopera mai jos toate secretele ce iti vor ajuta relatia de cuplu!

Ce vor barbatii sa auda? Complimente!

Desi ar parea ca barbatii nu au nevoie de complimente, este departe de adevar! Si barbatii vor sa stie ca sunt apreciati, ca sunt atragatori, sexy sau destepti! Trebuie sa fii sincera si un compliment autentic il va determina sa te placa mai mult!

Citește și:

Ce vor barbatii sa auda? Vor sa afle ca sunt buni la un anumit lucru, ca sunt atragatori, ca miros bine, ca arata bine, ca au un zambet sexy. Barbatii vor sa stie ca sunt oameni buni. Barbatii vor sa stie ca sunt unici si ca sunt apreciati pentru unicitatea lor.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.