Setari Cookie-uri

Influența Lunii Pline în Scorpion de pe 29 aprilie. Este timpul pentru câteva schimbări

Este posibil ca în această perioadă să fim mai pasionali, ceea ce ne poate ajuta să ne concentrăm mai mult asupra relațiilor pe care le avem nu doar cu partenerii de cuplu, ci și cu persoanele dragi din viața noastră.

Pe data de 29 aprilie, Luna plină intră în semnul Scorpionului. În timp ce Luna Nouă din Berbec de pe 15 aprilie a adus multă energie pozitivă și entuziasm pentru majoritatea zodiilor, Luna Plină din Scorpion va aduce o mulțime de emoții.

foto interior si prima pagina: Lena Grottling Shutterstock

Este posibil ca în această perioadă să fim mai pasionali, ceea ce ne poate ajuta să ne concentrăm mai mult asupra relațiilor pe care le avem nu doar cu partenerii de cuplu, ci și cu persoanele dragi din viața noastră. Putem fi mai sensibili, motiv pentru care astrele ne sfătuiesc să fim foarte atenți la emoțiile pe care le afișăm și să încercăm să nu devenim obsedați de ceva sau de cineva.

Luna Plina in Scorpion pe 29 aprilie. Schimbări peste schimbări

Este posibil ca această fază a Lunii să ne ajute să devenim mai conștienți cu privire la drumul pe care vrem să îl facem în viață, să luăm câteva decizii importante și să privim mai mult în sufletul nostru. Este momentul să renunțăm la tot ce ne leagă de trecut și să privim mai mult asupra momentului prezent.

Citește și:

Avem ocazia să ne concentrăm într-un mod mai disciplinat o parte din această energie pasională și să lucrăm la utilizarea acesteia pentru obiectivele pe care vrem să le realizăm în următoarea perioadă.

Dacă suntem liniștiți și relaxați, putem gândi strategii și veni cu idei foarte bune care ne vor ajuta să ne rezolvăm problemele cu care ne-am confruntat în ultima perioadă.

Această Lună Plină aduce și foarte mult noroc și ne convinge să fim mai generoși, punând mai des accentul pe compasiune, empatie și înțelegere. Nu trebuie să fim surprinși dacă avem vise în care avem posibilitatea de a găsi răspunsuri la întrebările noastre.

De asemenea, această Lună Plină din Scorpion va stimula creativitatea și energia artistică, ajutându-ne să ne găsim foarte ușor inspirație pentru tot felul de lucrări frumoase.

Citește și:

O altă schimbare interesantă pe care mulți dintre noi o vor simți este sensibilitatea sporită la mediul înconjurător. Există interes pentru idealurile psihice și spirituale și simpatie pentru cei care sunt pe aceeași lungime de undă cu noi.

În următoarea perioadă accentul va fi pus mai mult pe aspectele spirituale decât pe cele materiale. Zodiile care vor experimenta cele mai puternice transformări emoționale sunt cele de apă: Scorpion, Pești și Rac.

Mai jos găsiți câteva sfaturi pentru fiecare zodie în parte; este recomandat să ținem cont de ele pentru a trăi viața pe care ne-o dorim.

Berbec - Este timpul să îți îndrepți atenția asupra planului amoros; acum este momentul oportun pentru a rezolva toate conflictele sentimentale. În cazul în care ești singură, ai șansa să întâlnești o persoană interesantă.

Citește și:

Taur - Anulează planurile pe care le-ai făcut pentru următoarea perioadă și concentrează-te mai mult asupra relației pe care o ai cu partenerul de cuplu. Lasă în urmă trecutul și învață să trăiești în momentul prezent.

Gemeni - Fericirea vine din interior. Învața să privești în sufletul tău și să găsești lucrurile care îți pun zâmbetul pe buze. Ai o mie de motive să trăiești frumos.

Rac - Este momentul să faci câteva schimbări în ceea ce privește viața profesională. Ascultă sfaturile oferite de oamenii din jurul tău, însă încearcă să te lași condusă de intuiție atunci când vrei să iei o decizie importantă.

Leu - Pentru a face ordine în viața ta, este important să renunți la toate lucrurile care te țin în spate. Fă-ți curat în gânduri și în sentimente și alege să privești mai des partea plină a paharului.

Citește și:

Fecioară - Pentru a reuși cu adevărat să treci peste tot ce s-a întâmplat, este important să accepți că aceste lucruri dureroase rămân în trecut și să încerci să faci pace cu persoana care ți-a frânt inima.

Balanță - Sufletul tău are nevoie de mai multă atenție. În această perioadă încearcă să petreci mai mult timp singură, să îți asculți gândurile și să îți faci ordine în emoții și sentimente.

Scorpion - Evită certurile cu oamenii din jurul tău și încearcă să te cocentrezi mai mult pentru a vedea bunătatea din inima lor; aceasta există, trebuie doar să ai răbdare și să nu renunți până când nu o găsești.

Săgetător - În această perioadă trebuie să te axezi mai mult pe relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău. Este important să înveți să lași de la tine și să faci compromisuri pentru ca lucrurile să iasă bine.

Citește și:

Capricorn - Toate schimbările devin apăsătoare pentru tine; este momentul să iei o scurtă pauză și să încerci să te relaxezi. Pe plan sentimental, în această perioadă poți avea parte de surprize frumoase din partea astrelor.

Vărsător - Ești într-o dilemă în ceea ce privește viața profesională și nu știi ce poți face în continuare. Acesta este un moment pentru a analiza în detaliu tot ce se întâmplă și a discuta mai mult cu oamenii în care poți avea încredere astfel încât să iei cea mai bună decizie.

Pești - Pentru a ajunge acolo unde îți dorești, este foarte important să crezi în tine. Ai încredere că vei reuși și problemele vor fi pe jumătate rezolvate. Oamenii din jur te susțin necondiționat.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.