Setari Cookie-uri

5 Semne că ești mai aproape de cea mai bună variantă a ta

Iată care sunt cele mai importante semne care îți demonstrează  că ești mai aproape de cea mai bună variantă a ta.

De câte ori nu ți-au spus oamenii din jurul tău "Te-ai schimbat foarte mult. Ce s-a întâmplat cu tine?"

Nu ești aceeași persoană care erai în urmă cu un an. Nu vei fi aceeași persoană nici peste un an. Un citat celebru al lui Heraclit spune că "Singurul lucru care este constant este schimbarea."

Unele schimbări sunt intenționate, în timp ce altele sunt rezultatul experiențelor. Indiferent de situație, câștigi și înveți.

foto interior si prima pagina: Inga Dudkina Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante semne care îți demonstrează că ești mai aproape de cea mai bună variantă a ta.

1. Nu îți este teamă să fii singură

Chiar începe să îți placă să fii singură; singurătatea nu mai este atât de înfricoșătoare. Începi să înțelegi că nu toți oamenii au aceleași vibrații ca și ale tale (chiar dacă aveți o poveste asemănătoare de viață sau treceți prin aceleași situații/ întâmplări). Cel mai important lucru - înțelegi valoarea salvării și protejării păcii și energiei tale. Nu mai ești dispusă să îți pierzi timpul cu oameni cu care nu rezoneți. Inima ta este pe cale să devină partenerul sufletului tău.

Citește și:

2. Îți accepți defectele

Știi că nu ești perfectă. De fapt, nimeni în această lume nu este perfect. Ai învățat să trăiești cu defectele tale, iar acum te simți confortabil în pielea ta fără a încerca să lupți cu mecanismul defensiv. Criticile în această etapă a vieții tale te ajută doar să devii mai bună. Nu mai ești persoana care se simte jignită când este corectată sau când cineva îi face observație. Încetezi să mai fii supărată pe tine pentru că nu reușești să faci anumite lucruri; în schimb, alegi să devii mai bună la lucrurile care reprezintă un interes real pentru tine și de care ești pasionată.

3. Poți renunța ușor la relațiile inutile

Din moment ce ești atât de cinstită și de adevărată față de tine însăți, știi exact ce îți dorești de la o relație cu o altă persoană. Știi ce meriți și nu ești dispusă să te mulțumești cu mai puțin de atât. Nu mai ai timp pentru oameni și relații care îți pot perturba pacea mentală și nu te pot ajuta să devii o versiune mai bună a ta.

Citește și:

4. Nu mai ai încredere în oameni cum aveai înainte

Nu mai ești precum o carte deschisă. Nu toți oamenii te pot citi cum și când vor. Ești foarte atentă cui îi împărtășești secretele tale și în fața cui îți deschizi inima. Poate că nu ai foarte mulți prieteni, însă cei care sunt alături de tine sunt pentru o viață.

5. Știi ce este adevărata tristețe

În unele zile nu ești în cea mai bună formă a ta. Și asta probabil din cauza mentalității puternice și pretențioase. În astfel de momente, ești atentă la sufletul tău. Încerci să descoperi care sunt emoțiile și sentimentele tale și ce trebuie să faci pentru a fi cu adevărat fericită. La finalul zilei toți suntem oamenii și, în ciuda faptului că viața nu este corectă tot timpul, tu mergi mai departe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.