Setari Cookie-uri

Trucuri daca nu porti machiaj: 8 secrete de frumusete

Am descoperit 8 secrete de frumusete cat se poate de naturale si la indemana tuturor femeilor care nu poarta make-up. Citeste mai jos ce au de spus cei de la The List!

Trucuri daca nu porti machiaj: iata cum sa te infrumusetezi atunci cand nu ai trusa de beauty la tine. Am descoperit 8 secrete de frumusete cat se poate de naturale si la indemana tuturor femeilor care nu poarta make-up. Citeste mai jos ce au de spus cei de la The List!

foto interior si prima pagina: popcorner, Shutterstock

Nu porti machiaj? Nu este nicio problema! Poti sa fii inventiva si sa apari impecabila la un eveniment special sau la birou, fara machiaj, daca stii aceste trucuri.

Trucuri daca nu porti machiaj: orice femeie trebuie sa le stie

Foloseste servetele pentru a curata excesul de sebum

Ai putea sa iti incarci fata cu fond de ten si pudra ca sa estompezi luciul daca ai exces de sebum. Insa unul dintre aceste trucuri daca nu porti machiaj este mai la indemana si mai sanatos: sterge-te cu un servetel de hartie.

Ciupeste-te de obraji

Citește și:

Nu ai blush-ul la tine sau este putin palida? Atunci foloseste un sfat pe care multi make-up artisti il recomanda: ciupeste-te delicat de obraji si pielea va deveni o idee mai colorata. De altfel, poti sa iti faci si masaj in acest fel.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.