Setari Cookie-uri

Nu-ți fie teamă să fii singură. Este mai bine decât să fii într-o relație care îți sfâșie inima

Este mai bine să fii singură și să te întrebi dacă îți vei găsi vreodată sufletul pereche decât să fii cu cineva toxic și să te întrebi dacă vei găsi curajul să spui "stop" și să mergi pe drumul tău.

Este mai bine să fii singură decât să fii într-o relație în care inima ta este făcută bucăți de o persoană căreia nici măcar nu îi pasă ca suferi.

foto interior si prima pagina: Olga Golovizina, Shutterstock

Este mai bine să fii singură și să te întrebi dacă îți vei găsi vreodată sufletul pereche decât să fii cu cineva toxic și să te întrebi dacă vei găsi curajul să spui "stop" și să mergi pe drumul tău.

Este mai bine să fii singură și să iei propriile decizii decât să fii controlată de cineva care crede că îi este permis să îți spună cine să fii sau ce trebuie să devii.

Este mai bine să fii singură și să îți afirmi independența decât să simți că aparții unei persoane care nu te vede așa cum ești cu adevărat.

Citește și:

Este mai bine să fii singură și să te simți că ești într-un loc sigur în viața ta decât să te mulțumești cu cineva care te face să simți că mergi mereu pe coji de nucă doar pentru că vrei să eviți un argument.

Este mai bine să fii singură și să îți petreci timpul cu tine decât să îți pierzi timpul cu cineva care nu te apreciază pentru ceea ce ești și nici nu îți mulțumește pentru eforturile pe care le faci pentru a fi împreună.

Este mai bine să fii singură și să înveți cum să ai grijă de tine decât să te bazezi pe altcineva care nu știe să te facă fericită.

Este mai bine să fii singură și să te bucuri de intimitatea ta decât să trimiți mesaje la care nu vei primi niciodată răspuns pentru că nu știe cât de important este timpul tău și cât de sensibilă este inima ta.

Citește și:

Este mai bine să fii singură și să simți că poți fi tu însăți decât să fii cu cineva în fața căruia trebuie să porți mai multe măști deoarece nu vrei să te vadă așa cum ești cu adevărat.

Este mai bine să fii singură și să dormi singură decât să privești în miez de noapte ceasul și să te întrebi de ce nu se întoarce acasă.

Este mai bine să fii singură și să înveți să te iubești pentru ceea ce ești decât să fii cu cineva care te face să pui la îndoială tot ce știi despre tine.

Este mai bine să fii cu cineva și să simți ca și cum ai fi cu un pas în urma tuturor decât să ai lângă tine persoana greșită cu care ai făcut pași în direcția nepotrivită pentru tine.

Este mai bine să fii singură și să descoperi fericirea pe cont propriu decât să lași ca fericirea ta să depindă în întregime de o altă persoană care îți poate frânge inima într-o secundă.

Citește și:

Este mai bine să fii singură și să trăiești așa cum îți dorești decât să fii cu cineva nepotrivit și să trăiești viața pe care nu o vrei.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.