Setari Cookie-uri

10 Adevăruri mai dureroase pe care sufletul tău trebuie să le audă

De multe ori îți pierzi timpul așteptând să apară drumul ideal pe care să mergi. Însă asta nu se va întâmpla niciodată. Pentru că uiți că drumurile sunt făcute mergând, nu așteptând. 

Lista de mai jos conține câteva adevăruri mai dureroase pe care toți trebuie să le știm - unele sunt dificile, însă este important să ni le reamintim din când în când pentru a învăța că viața este trecătoare și că trebuie să ne concentrăm mai mult asupra lucrurilor frumoase, care ne pot aduce fericirea.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

1. Poate fi periculos pentru inima ta să visezi la alte momente și locuri. Nu te concentra atât de mult pe trecut și nici nu visa prea mult la viitor deoarece este posibil să pierzi frumusețea reală care este chiar aici, chiar acum. Nu trăi în întregime în amintiri și visuri. Nu lasă ca viața să treacă pe lângă tine.

2. De multe ori îți pierzi timpul așteptând să apară drumul ideal pe care să mergi. Însă asta nu se va întâmpla niciodată. Pentru că uiți că drumurile sunt făcute mergând, nu așteptând.

Citește și:

3. Niciodată nu te vei simți mai încrezătoare în forțele proprii stând degeaba. Nu mai crede că trebuie să ai încredere în tine înainte de a face următorul pas. Din contră, făcând următorul pas vei reuși să crești nivelul de încredere în tine.

4. Există o mare diferență între oboseala goală și epuizarea plăcută. Învață diferența. Viața este prea scurtă, investește în activitățile (și relațiile) care îți aduc fericire. Concentrează-te asupra lucrurilor (și oamenilor) care chiar contează și renunță la ce nu ai nevoie.

5. Ignorarea propriei persoane este foarte obișnuită. Nevoile tale contează, nu le ignoră. Învață să faci ce este mai bine pentru tine și pentru viața ta. Nu poți oferi ce nu ai, de aceea trebuie să îți îmbunătățești viața și să oferi din puținul tău și celorlalți.

Citește și:

6. Oferă-ți credit. Nu lăsă ca provocările să te pună la pământ, luptă pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Apreciază cât de departe ai ajuns, ai trecut prin multe, ai învățat lecții importante și ai crescut enorm. Ești o persoană incredibil de rezistență.

7. Totul devine puțin incomod atunci când lucrurile încep să se schimbe. Aceasta este doar o parte a procesului de creștere, de dezvoltare. Lucrurile se vor îmbunătăți. Ai răbdare.

8. Răbdarea nu înseamnă așteptare, ci este capacitatea de a păstra o atitudine pozitivă, concentrată în timp ce lucrezi din greu pentru a merge mai departe.

8. Este greu să renunți la obiceiurile vechi. Acționează conștient și consecvent. Nu te lăsa influențată de nimeni. Obiceiurile și comportamentele toxice încearcă mereu să se strecoare în timp ce faci mai bine. Rămâi concentrată.

Citește și:

9. Dacă joci întotdeauna rolul victimei, vei fi întotdeauna tratată ca o victimă. Viața nu este corectă. Dar nu trebuie să lași trecutul să îți definească viitorul. Încearcă să te bucuri de viața de zi cu zi și să fii recunoscătoare pentru lucrurile mărunte. Nu te pierde în ceea ce nu poți controla.

10. Viața nu îți oferă mereu circumstanțele pe care le dorești. Viața îți oferă circumstanțele de care ai nevoie... să înveți, să crești, să te îndrăgostești.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.