Setari Cookie-uri

Iubește o femeie cu toată inima. Pentru că iubirea ta sădește aripi în locurile în care odată au fost răni

O iubesti aratandu-i cat de multa incredere ai in ea, oferindu-i libertatea de care are nevoie. O iubesti spunandu-i lucruri frumoase si incercand sa o faci sa zambeasca. O iubesti respectandu-ti promisiunile, nu aruncand doar vorbe in vant.

"Cel mai mare las e acela care trezește iubirea unei femei fără intenția de a o iubi" - Bob Marley

Cum iubești o femeie?

O iubești arătându-i cât de multă încredere ai în ea, oferindu-i libertatea de care are nevoie. O iubești spunându-i lucruri frumoase și încercând să o faci să zâmbească. O iubești respectându-ți promisiunile, nu aruncând doar vorbe în vânt.

foto interior si prima pagina: Mike H, Shutterstock

O iubești făcând-o să se simtă în siguranță, ca și când nimeni și nimic nu îi pot face rău atâta timp cât este cu tine. O iubești sprijinind-o i în tot ce face și încurajând-o să își urmeze visurile. O iubești spunându-i cât de curajoasă este.

Citește și:

O iubești crezând în ea cu toată inima ta.

O iubești arătându-i că dragostea nu este egoistă. O iubești demonstrându-i zi de zi că dragostea adevărată nu limitează și nu controlează. O iubești oferindu-i independența și acceptându-i deciziile ei.

O iubești comunicând cu ea. O iubești pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce îți dorești să devină.

Ea vrea să creadă în iubirea adevărată. Vrea să creadă că dragostea este bună, plină de compasiune și cu momente fericite. Vrea să credea că dragostea te eliberează de trecut și sădește aripi în locuirile în care odată erau răni. Vrea să creadă că nu toată lumea își dorește să plece din viața ei și că nu toată lumea minte.

Vrea să îți ofere inima în dar, vrea să aibă încredere deplină în tine, vrea să crească alături de tine. Vrea să fie doar a ta.

Citește și:

Nu vrea să îi aduni frânturile de inimă și să o ajuți să se vindece. Vrea doar să o iubești cum știi tu mai bine și să ai răbdare pentru că se va vindeca singură.

O iubești având grijă de sufletul ei, având răbdare să depășească momentele dificile. O iubești stând alături de ea în cele mai dificile momente. O iubești ținând-o de mână când are nevoie de consolare. O iubești sărutându-i lacrimile de obraji în momentul în care plângi și spunându-i că nu pleci nicăieri.

O iubești cu toată inima, cu tot sufletul, cu toată ființa ta. În această relație amândoi sunteți egali.

O iubești fiind lângă ea la orice moment din zi și din noapte. La bine și la rău.

O iubești ca și cum ai putea să o pierzi. Atât de mult o iubești.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.