Setari Cookie-uri

Nu trebuie sa te placa toata lumea: iubirea de sine e cheia catre fericire

Uitam ca nu trebuie sa ne facem placuti sau iubiti tuturor. Uitam ca iubirea de sine este o resursa mai mare decat aprecierile venite din exteriorul nostru. Si totusi, cum reincepem sa ne regasim valorile cum putem fi cele mai bune variante ale noastre?

De multe ori, cautam aprecierea si acceptarea celor din jur uitand ca iubirea de sine este cel mai important sustinator al nostru.

Uitam ca nu trebuie sa ne facem placuti sau iubiti tuturor. Uitam ca iubirea de sine este o resursa mai mare decat aprecierile venite din exteriorul nostru. Si totusi, cum reincepem sa ne regasim valorile cum putem fi cele mai bune variante ale noastre?

foto interior si prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

Te simti deconectata. Singura. Nimeni nu te intelege. Si daca ai gasi curajul de a vorbi, simti ca ceilalti nu te-ar intelege. Asa ca iti inghiti ideile. Te consolezi cu ideea ca poate, intr-o zi, tot ce ti se cere din exterior va inceta. Si apoi vei putea fi tu, autentic, si iti vei putea trai viata asa cum vrei.

Insa, exista varianta ca cerintele din jur sa se inmulteasca si ca energia ta sa scada, sa te simti prizonier si sa ai senzatia ca deciziile tale sunt restrictionate. Simti ca esti blestemata sa traiesti asa pe vecie.

Citește și:

Credeai ca viata aceasta in care tu dai mereu celorlalti te va face fericita si ca nu te va lasa seaca. Asa ca incepi sa ai dubii legate de oamenii din jurul tau.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.