Nu uita niciodată cât de departe ai ajuns

Nu uita niciodată cât de departe ai ajuns

Rămâi puternică pentru că bătăliile pe care le duci nu se vor câștiga singure, demonii nu vor dispărea peste noapte și nu poți fi în război cu tine când întreaga lume îți este împotrivă. 

Nu uita niciodată cât de departe ai ajuns. Toate momentele prin care ai trecut. Toate situațiile în care sufletul tău a găsit puterea de a merge mai departe deși inima spunea că nu mai poate.

Da, ești incredibil de puternică. Și o să te rog să rămâi la fel.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Rămâi puternică în momentele în care oamenii pleacă din viața ta. Știu că doare, însă totul se întâmplă cu un scop. Trebuie să știi că oamenii vin în viața ta pentru un motiv, un sezon sau o viață… când îți dai seama despre ce este vorba, vei știi ce să faci pentru fiecare persoană…

Rămâi puternică în momentul în care întreaga lume se întoarce împotriva ta. Stai în picioare în fața furtunii, chiar dacă vântul bate atât de tare încât aproape că te pune la pământ. Astfel de situații te vor face mai puternică și îți vor demonstra ce înseamnă să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rămâi puternică... pentru că puterea este scutul tău. Puterea este ghidul tău. Puterea este lumina ta.

Rămâi puternică pentru că astfel devii imună la încercarea oamenilor să te rănească.

Rămâi puternică deoarece ești mai puternică decât toate îngrijorările tale, decât toate provocările tale, decât toate greutățile tale... și ești mai puternică decât toată durerea ta.

Rămâi puternică pentru că bătăliile pe care le duci nu se vor câștiga singure, demonii nu vor dispărea peste noapte și nu poți fi în război cu tine când întreaga lume îți este împotrivă.

Rămâi puternică pentru că ești o femeie adevărată care știe ce își dorește de la viață. Rămâi puternică pentru că merită să lupți pentru visurile tale, pentru ideile tale, pentru viața ta.

Rămâi puternică pentru că va veni o zi în care oamenii te vor privi ca pe o sursă de inspirație, ca pe cineva care a dărâmat până și cele mai înalte ziduri și a depășit cele mai mari furtuni.

Ramâi puternică... pentru că puterea ta îi face și pe ceilalți mai puternici.

Mai jos vă las cu un citat minunat al lui Michelle Obama, fosta doamnă a Americii:

"Nu te înconjura de oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale… într-o relație bună, te simți bine. Relațiile bune nu dor, nu te fac să suferi. Nu mă refer doar la persoana cu care urmează să îți petreci restul vieții, ci în general, la prietenii pe care ți-i alegi.

Ar trebui să avem întotdeauna trei prieteni în viață: unul care merge înaintea noastră, pe care îl admiram și urmăm; unul care merge alături de noi, care ne este alături fiecare pas al călătoriei; cel de-a treilea este cel care merge în urma noastră și pe care îl tragem în față odată ce drumul este sigur."

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri