Setari Cookie-uri

Comunicarea divină intre sufletele pereche. 4 semne importante că ești cu persoana potrivită

În această comunicare nu sunt necesare cuvintele. Aproprierea celor doi îndrăgostiți ajută la unirea spiritelor și inimilor. 

Legătura divină între sufletele pereche este reală. Este o comunicare intensă care constă în trimiterea și primirea de mesaje chiar dacă partenerii se află la distanță unul de celelalt.

Aceasta necesită o legătură profundă a inimilor și a energiilor pentru a sparge scutul psihic al unei persoane și pentru a îi pătrunde în gânduri. Doi iubiți nutresc mintea și sufletul pentru a oferi puterea necesară pentru a comunica telepatic.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

În această comunicare nu sunt necesare cuvintele. Aproprierea celor doi îndrăgostiți ajută la unirea spiritelor și inimilor.

S-a dovedit științific ca atunci când două persoane sunt cu adevărat îndrăgostite, bătăile inimii se sincronizează (inimile lor bat în același ritm, cu o frecvență similară). Același lucru se întâmplă și cu mințile lor - ajung să comunice în tăcere.

Citește și:

Multe suflete pereche nu sunt conștiente de această comunicare. Mesajele importante sunt trimise și primite între ele fără consimțământul lor.

Potrivit spiritualunite.com, comunicarea divină are loc sub formă de dorințe, sentimente și imagini. Iată care sunt semnele care demonstrează că între iubiți există o astfel de comunicare:

1. Își cunosc sentimentele fără să spună vreun cuvânt

Multe cupluri susțin că știu ce simte partenerul lor fără ca acesta să spună ceva. Această cea mai frumoasă formă de conexiune pe care sufletele pereche o au.

2. Simt pericolul

Fie că sunt aproape sau la sute de kilometri distanță, mințile pot comunica la o distanță foarte mare. Atunci când o persoană poate sesiza când partenerul său se află într-un moment problematic, intervine această conectare divină.

Citește și:

Când mintea detectează pericolul, nu doar că avertizează organismul, ci și partenerul. Avertizarea este primită sub formă de semnale telepactice astfel încât oamenii să știe când partenerii lor (sau sufletele pereche) au probleme.

3. Gândesc același lucru în același moment

"Fix la asta mă gândeam și eu" - este o frază des întâlnită între sufletele pereche.

Pe măsură ce mințile sunt conectate, între parteneri se stabilește o legătură profundă și la un moment dat chiar vor ajunge să gândească același lucru în același moment (sau cu câteva secunde mai devreme sau mai târziu).

4. Visele reale

În noaptea precedentă ai avut un vis cu iubitul tău care se plângea de o durere de spate; dimineață, acesta îți spune că nu a putut dormi din cauza durerii severe de spate. Astfel de momente arată că există o puternică legătură telepatică între voi doi.

Citește și:

Mintea sufletului tău pereche a comunicat cu mintea ta despre această problemă, trimițându-ți informația în somn; din acest motiv a apărut în visul tău.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.