Setari Cookie-uri

4 Mesaje minunate din partea Universului. Învinge răul din viața ta și atrage gândurile bune

Iată care sunt cele mai frumoase mesaje din partea Universului. Și este important să ținem cont de ele:

Universul este de partea noastră. El știe întotdeauna de ce avem nevoie pentru a fi fericiți. Chiar și în momentele în care suntem confuzi și nu știm ce să facem pentru a găsi puterea de a ne ridica de la pământ și a merge mai departe... el este lângă noi și va deschide o nouă ușă pentru noi. O ușă neașteptată. O ușă care te-ar putea duce pe un drum în care există o fericire cum nu ne-am imaginat niciodată. O ușă care va pune capăt zilelor dificile.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Universul are un plan divin pentru fiecare dintre noi. Știe că avem nevoie de o schimbare.

Iată care sunt cele mai frumoase mesaje din partea Universului. Și este important să ținem cont de ele:

1. Frumusețea vine din interiorul nostru

Frumusețea vine din interior. Dacă ești fericită și privești viața în cel mai bun mod posibil, chiar și atunci când ai probleme, când există obstacole și ziduri în calea fericirii tale, caută în interiorul tău - acolo vei găsi o inimă bună și un suflet minunat.

Citește și:

2. Suntem iubiți și suntem IUBIRE

Nu există frumusețe dacă nu există iubire. Dragostea adevărată este atât de puternică încât poate vindeca până și cele mai rănite inimi. Trebuie doar să o lași să pătrundă în viața ta și să îți hrănească sufletul îndurerat. Această stare de iubire este adevărata noastră natură. Poate că mulți dintre noi nu putem înțelege pe deplin acest tip de energie, însă iubirea nu trebuie înțeleasă - ea trebuie acceptată și trăită.

3. Există un plan pentru fiecare dintre noi

Cu toții avem un scop și un motiv pentru a fi pe pământ și o parte din acestea implică să învățăm cum să iubim. Suntem aici pentru a învăța cum să fim iubiți, să răspândim dragoste și să oferim dragoste.

Citește și:

Dragostea este cu adevărat puterea supremă și, prin acceptarea acesteia, putem crește, putem evolua.

Tulburările, durerile și neliniștile din această viață sunt cauzate de lipsa iubirii. Cu cât oferim mai multă iubire, cu atât ne vom vindeca pe noi înșine și pe cei din jurul nostru.

Planul pentru sufletul nostru este stabilit înainte de a ajunge în corpurile noastre, însă avem voința liberă și opțiunea de a alege odata ce ajungem aici. Niciunul dintre noi nu este imun la durere și suferința atunci când intrăm în această viață, însă învățam cum să iuim și să fim mai buni cu ceilalți.

4. Suntem cu toții conectați

Noi suntem unul. Chiar dacă suntem separați unul de altul... suntem un întreg. Este important să înțelegem această conexiune deoarece ne perimite să înțelegem oamenii din jurul nostru la cel mai adânc nivel. Când îi rănim pe alții, ne rănim pe noi înșine și când ne rănim pe noi înșine îi rănim pe ceilalți (cei dragi). Nu putem face nimic fără a influența acești oameni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.