Setari Cookie-uri

Șterge karma negativă din sufletul tău. 7 Legi karmice care te vor ajuta în orice situație

Iată cum vei trăi fericită întreaga ta viață. Ține minte aceste 7 legi karmice care au puterea de a îți transforma viața și de a te ajuta în orice situație. 

Viețile noastre pot fi văzute precum o cutie - atunci când facem bine, umplem cutia cu lucrurile bune. Și invers - când facem rău, umplem cutia cu lucruri rele.

De-a lungul vieții noastre scoatem din întâmplare ceva din acea cutie. Cu cât facem mai bine lucrurile, cu atât este mai probabil să scoatem ceva bun din cutie.

foto interior si prima pagina: Tonis Pan Shutterstock

Aceasta nu este o alegere conștientă și totul este lăsat la voia întâmplării. Aceasta înseamnă că faptele bune nu vor fi întotdeauna recompensate, iar faptele rele nu vor fi întotdeauna pedepsite. Există ceva mult mai important și mai semnificativ - fericirea.

Iată cum vei trăi fericită întreaga ta viață. Ține minte aceste 7 legi karmice care au puterea de a îți transforma viața și de a te ajuta în orice situație.

Citește și:

1. Dacă vrei ca ceva să se întâmple în viața ta, trebuie să acționezi corespunzător

Acesta este un lucru pe care toată lumea îl uită la un moment dat în viață, însă este adevărat. Nu putem întotdeauna să sperăm că lucrurile se vor întâmpla așa cum ne dorim, fără a depune efortul necesar. Nu ne putem permite să ne bazăm doar pe soartă.

2. Trebuie să deții controlul asupra vieții tale, asupra sufletului tău

La finalul zilei, ești doar tu. Nu poți controla ce fac oamenii din jurul tău, de aceea este important să îți asumi întreaga responsabilitate pentru propriile tale acțiuni.

3. Viața este așa cum o creezi tu

Cum singurul lucru pe care îl poți controla este propria persoană, viața pe care o trăiești este propria ta creație. Tu decizi în ce direcție să o iei și cum îți poți controla destinul.

Citește și:

4. Povestea se va repeta până când îți înveți lecția

Una dintre cele mai importante reguli ale karmei este că vei continua să faci aceleași greșeli până când vei ajunge să îți înveți lecția. Povestea se va repeta până când vei învăța ceva.

5. Lucrurile care ți se întâmplă devin importante doar atunci când ai muncit pentru a le obține

Adevărata valoare a lucrurilor nu vine din cât de mult ai cheltuit pe ele, ci de cât de mult ai muncit pentru a le obține.

6. Cele mai mari victorii personale sunt cele de care se pot bucura mai multe persoane

Dacă te îmbogățești este bine pentru tine... însă cele mai mari victorii sunt cele de care se pot bucura mai multe persoane, nu doar tu. Să ajuți oamenii din jurul tău (indiferent de starea financiară pe care o ai - chiar și cu un zâmbet poți ajuta pe cineva) aduci în viața ta o influență karmică pozitivă.

Citește și:

7. Fii fericită!

Aceasta este cea mai importantă lege universală a lumii. Energia fericirii este foarte puternică și poate șterge până și cea mai rea karma.

Majoritatea oamenilor nu știu că îți poți curăța karma. Meditația, relaxarea, fericirea și curățarea chakrelor pot curăța karma rea.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.