Setari Cookie-uri

5 Mesaje trimise de Univers pentru a face acest an cel mai bun de până acum

Anul acesta promite să aducă oportunități uimitoare de creștere, abundentă și pozitivitate în toate domeniile vieții tale; trebuie doar să înțelegi cum să îți valorifici potențialul.

Anul acesta promite să aducă oportunități uimitoare de creștere, abundentă și pozitivitate în toate domeniile vieții tale; trebuie doar să înțelegi cum să îți valorifici potențialul. Au trecut câteva luni bune, însă încă nu este prea târziu pentru a face schimbările necesare pentru o viață mai frumoasă.

foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka Shutterstock

Universul vrea să te ajute să îți împlinești visurile și îți oferă îndrumări, sprijin și inspirație pentru a visa mai mult și pentru a merge mai departe cu ideile tale. Iată care sunt cele mai importante mesaje de care trebuie să ții cont:

1. Creează propria viziune în viață

Nu poți crea viața visurilor tale dacă nu știi ce îți dorești. Un panou al viziunilor care să reprezinte modul în care vrei ca viața ta să fie este ideal pentru a îți reaminti tot timpul care este scopul tău. De asemenea, încearcă să fii mult mai atentă la deciziile pe care vrei să le faci și să te întrebi dacă acestea chiar te ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

Citește și:

În acest panou al viziunilor poți adăuga fotografii, citate, locuri, cuvinte și elemente care reflectă viziunea ta pentru toate domeniile din viața ta: scopul vieții, spiritualitate, abundentă, iubire de sine, relații, călătorii, dorințe materiale.

2. Încearcă să faci ordine pe plan financiar

Nu îți poți îmbunătăți situația financiară dacă nu înțelegi pe deplin cum stai în prezent. Banii sunt pur și simplu o formă de energie. Modul în care investești (nu cheltuiești) stabilește tonul pentru nivelul tău de abundență și bogăție. Prosperitatea este dreptul tău, însă nu poți profita pe deplin de potențialul său nelimitat dacă nu îți înțelegi propriile obiceiuri.

3. Fii deschisă să primești

Visurile tale vor fi create doar prin primirea ajutorului de la oamenii din jurul tău (și de la Univers). Dacă nu te simți confortabil cu afirmarea nevoilor tale, stabilirea unor intenții, primirea sau solicitarea ajutorului, poți crea blocaje în energia ta. Fără a primi cu inima deschisă, tot ce oferi nu este echilibrat și necondiționat.

Citește și:

4. Renunță

Predarea este calea spre fericire. Renunță la nevoia de a controla, fie prin așteptări, fie prin îngrijorare sau nerăbdare. Permite Universului să facă magie în numele tău. De asemenea, renunță la orice lucru care îți afectează în mod negativ energia - de la relații la posesiuni (dacă nu îți aduc bucurie sau fericire într-un fel sau altul renunță la ele).

5. Visează mai mult

Oprește-te din a avea visuri micuțe pentru că îți este teamă să ieși din zona de confort. Această perioadă este una în care ieși din carapacea ta. Este timpul să te ridici în fiecare dimineață cu gândul că nu știi ce se va întâmpla astăzi. Dacă te simți în siguranță și nu ai emoții, înseamnă că visurile tale nu sunt suficient de mărețe. Nu este vorba despre a fi plină de sine, ci despre a da voce la ceea ce vrei cu adevărat să faci.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.