Dorinta este acea energie care te trezeste, iti atrage atentia, face sangele sa circule cu viteza si te face sa te simti vie. E cel mai important sentiment care apare spontan intre doi parteneri. Uneori, apar probleme „in Paradis”. Invata cum sa reaprinzi pasiunea intr-o relatie de cuplu.

Dorinta este unul dintre cele mai agreabile sentimente pe care oamenii le experimenteaza: vrei ceva si anticipezi ca vei primi. Este motorul evolutiei. Ce anume inspira acest sentiment placut de dorinta intre doi oameni? Daca simti ca relatia ta incepe sa devina monotona – ceea ce e firesc, la un moment dat – concentreaza-te pe aceste atuuri din viata ta si vei invata cum sa readuci pasiunea intr-o relatie de cuplu, noteaza Mindbodygreen.com.

Pasiunea intr-o relatie – Spiritul jucaus

Chiar daca cuvantul „jucaus” te poate deruta, are sens atunci cand vine vorba de dorinta. Energia jucausa este usoara, naiva si inaltatoare. Intr-o lume in care ne lasam coplesiti de responsabilitati de tot felul, joaca poate fi un antidot. Motivul pentru care joaca te face sa simti dorinta este simplu – este amuzant! Cu totii vrem sa radem si sa ne bucuram.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: