Setari Cookie-uri

Psihologii dezvăluie 8 motive pentru care dispare iubirea în viața de cuplu

Iată care sunt cele mai importante semne că relația nu este una de durată... și că la un moment dat iubirea dintre voi va dispărea:

Legătura dintre tine și partenerul de cuplu este una sigură? Crezi că iubirea dintre voi nu va dispărea niciodată? Peste 50% din căsătoriile din întreaga lume ajung la divorț. Despărțirea este dificilă însă, din păcate, multe cupluri nu reușesc să depășească cinci ani de căsnicie. Nu ar fi frumos dacă ar exista o modalitate de a afla dacă tu și partenerul tău veți ajunge să nu mai simțiți iubire unul pentru celălalt?

Există câteva metode de a afla dacă relația pe care o ai cu persoana la care ții este una de durată. Poți fi atentă la lucruri precum modul în care comunicați, obiceiurile din dormitor și cât de des vă certați/ aveți argumente dificile.

Iată care sunt cele mai importante semne că relația nu este una de durată... și că la un moment dat iubirea dintre voi va dispărea:

Citește și:

1. Îți verși furia pe partenerul de cuplu

Un studiu realizat de psihologi a arătat că acest obiceci este dăunător unei relații și că îl determină pe partener să se distanțeze de tine treptat (uneori chiar fără să îți dai seama).

2. Nu există recunoștință

Ar trebui să acorzi întotdeauna atenție lucrurilor mărunte și să te asiguri că îi mulțumești partenerului de cuplu pentru ce face pentru tine.

Când uiți să îți arăți recunoștința pentru eforturile depuse, poți compromite sănătatea emoțională a relației. Recunoștința ar trebui să fie întotdeauna o parte importantă din limbajul de iubire.

3. Încercați să vă schimbați unul pe celălalt

Îți dorești să schimbi comportamentul, atitudinea, viața, poate chiar și aspectul partenerului de cuplu. Nu încerca să transformi omul de lângă tine, să îl faci să fie o persoană complet diferită pentru a îți satisface ție nevoile deoarece nu va funcționa.

Citește și:

4. Ierți, dar nu uiți

În fiecare relație există momente în care trebuie să ceri sau să oferi iertare. În timp ce îți ierți partenerul, nu uita că trebuie să uiți și situația respectivă. Lasă în trecut ce s-a întâmplat și nu folosi în viitor momentul pentru a câștiga o luptă în fața partenerului.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.