Setari Cookie-uri

Sufletul tău nu are nevoie de oameni toxici. 3 Moduri pentru a îi elimina din viața ta

Este timpul să devii mai puternică și să alegi oamenii potriviți în viața ta și să renunți la scuze. Este timpul să te pui pe primul loc, să alegi să te îngrijești mai întâi fericirea ta și apoi de cea a oamenilor din jurul tău. Este timpul să ai grijă de sufletul tău. Iată cum:

Care sunt lucrurile care nu îți permit să progresezi? Acum că astrele sunt de partea ta, este clar că anul acesta trebuie să fie unul minunat - și este de datoria ta să îl faci să fie așa.

Cu toate acestea, oamenii toxici nu sunt cei care te țin în loc... ci modul în care alegi să gestionezi relația pe care o ai cu ei. Bunătatea ta care sufoca progresul tău pentru ca "toată lumea să fie fericită" este un compromis pe care îl faci greșit. Permiți ca sufletul tău să fie atacat de o energie negativă, iar tu să te simți epuizată.

Uite cum stau lucrurile: o persoană toxică știe să se comporte doar precum o persoană toxică și te privește ca pe cineva de la care poate primi tot ce are nevoie. Aceasta nu vrea să știe ce se întâmplă cu tine, are nevoie doar de ajutorul tău și atât. Vrea doar să te folosească. În momentul în care tăi legătura cu ea, va înceta să te mai caute.

Citește și:

Este timpul să devii mai puternică și să alegi oamenii potriviți în viața ta și să renunți la scuze. Este timpul să te pui pe primul loc, să alegi să te îngrijești mai întâi fericirea ta și apoi de cea a oamenilor din jurul tău. Este timpul să ai grijă de sufletul tău. Iată cum:

1. Oprește-te din a spune "Da" când fiecare celulă din tine țipă "NU"

De fiecare dată când faci acest lucru, adaugi energie negativă în viața ta și reușești să creezi o prăpastie și mai mare între tine și ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Vrei să fii pe placul altor persoane sau vrei să fii cu adevărat fericită? Învață să practici arta de a spune "Nu" fără explicații. Este viața ta! Este alegerea ta.

Citește și:

Într-adevăr, nu este un cuvânt pozitiv, însă este cuvântul pe care îl alegi pentru o viață semnificativă cu mai multă bucurie și cu un scop anume. Nu îți pierde zâmbetul pentru a îi mulțumi pe cei din jurul tău.

2. Găsește-ți singură puterea

"Petrece timp singură în fiecare zi." - este una dintre cele 18 reguli ale lui Dălai Lama pentru o viață liniștită și frumoasă. Alege să faci asta pentru a învăța cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viață și unde trebuie să ajungi. Scăpă de influența oamenilor, de energia acestora și concentrează-te mai mult pe starea ta de spirit, pe acțiunile tale, pe visurile tale și, în cele din urmă, pe viața ta.

Gestionează modul în care alegi să fii influențată (de partenerul de cuplu, de familie, de profesori, de oamenii care te inspiră, de maeștri), iar modul în care poți face asta este să fii stăpână pe viața ta. Petrece mai mult timp singură.

Citește și:

3. Mergi către viitor, nu către trecut

Alege să te concentrezi pe posibilitățile pe care le ai pentru viitorul tău și mai puțin pe alegerile deja făcute și întâmplate.

În loc să te gândești și regreți ce s-a întâmplat, învață să iubești lecția primită și să o aplici în planuri și acțiuni în favoarea unui viitor mai strălucitor. Cauta modalități de a îți face viața mai distractivă și mai interesantă și nu te mai baza pentru ceilalți pentru a te face fericită.

Pe măsură ce alegi să trăiești în prezent, vei începe să fii ușor stângace, să te simți inconfortabil. Însă trebuie să înțelegi că fericirea este în sufletul tău, în inima ta; aceasta nu vine cu o anumită persoană. Găsește această fericire și bucură-te de ea.

Citește și:

2018 este un an de împuternicire personală și pentru a fi cu adevărat fericită trebuie să te eliberezi de tot ce te ține prinsă în trecut.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.