Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a scăpa de rușine și a te bucura de viață

Încă de la începuturile copilăriei, învățăm că anumite acțiuni sau părți ale corpului nostru reprezintă un motiv de rușine. Rușinea îți fură din putere. Prin urmare, nu permite nimănui să te facă să te simți rușinată. 

Senzația de rușine, trăită adesea nu pentru că am făcut ceva rău, ci pentru că anumite acțiuni sau aspecte ale personalității noastre sunt considerate astfel de către societate, ne fură bucuria momentului prezent și ne subminează încrederea în sine. Atunci când te simți rușinată de ceva, pune în aplicare cei cinci pași de mai jos pentru a ieși din starea respectivă cât mai repede.

1. Renunță la rușine.

Încă de la începuturile copilăriei, învățăm că anumite acțiuni sau părți ale corpului nostru reprezintă un motiv de rușine. Rușinea îți fură din putere. Prin urmare, nu permite nimănui să te facă să te simți rușinată.

2. Acceptă-ți părțile întunecate

Părțile noastre întunecate - umbra noastră, sunt ascunse în subconștient. Dacă nu le identificăm și acceptăm, ne suprind apărând la suprafață în cele mai distorsionate moduri. Cu cât le reprimăm mai mult, cu atât capătă mai multă putere.

Citește și:

Confruntarea cu partea ta întunecată nu este ușoară. Mai întâi trebuie să o găsești și apoi să o înțelegi, fără să o judeci. Identifică vinovăția sau rușinea asociată cu umbra ta. Intreaba-te daca îți servesc sau nu. Apoi eliberează-te de aceste sentimente negative.

3. Acceptă că totul se întâmplă cu un scop

Chiar dacă uneori treci prin situații dificile, acceptă adevărul că totul se întâmplă cu un scop. Nu te întreba de ce unora le place să îî facă pe oameni să se rușineze. Intreabă-te cum te raportezi tu la asta și cum te poți elibera de ea. Rușinea te conectează la experiențele dureroase din trecut, făcându-t să treci din nou prin ele. Ai însă puterea de a rupe acest ciclu.

4. Îmbrățișează-ți toate senzațiile.

Citește și:

Experiența umană presupune experimentarea diverselor senzații, în grade diferite. Acestea pot include experiențe dureroase traumatice care trebuie să fie acceptate și simțite la nivel profund. Doar abordând această atitudine, putem evolua și realiza perfecțiunea și bunătatea misterioasă a vieții. Nu ai întotdeauna control asupra întâmplărilor din viața ta însă tu decizi cum te raportezi la ele.

5. Intră în starea magică de recunoștință

Când îți iubești viața complet, în ciuda întâmplărilor dureroase, devii dureroase,

total conștientă de cine ești cu adevărat și de forța ta interioară. Realizezi că

nici o durere sau adversitate nu te poate dobprî și începi să îți exerciți puterea și măreția. Aceasta îți permite să trăiești viața cu inima deschisă și să atragi mai multe lucruri bune către tine

Citește și:

6. Afirmă-ți divinitatea.

In fiecare dintre noi se aflăo scânteie de divinitate. Aceasta este făcută din iubire. Atunci când îți îmbrățișezi divinitatea, semnătura ta energetică se schimbă pentru că vibrația ta crește. Fiecare zi trăită pe Pământ se transformă într-un miracol în mișcare.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.