Setari Cookie-uri

15 Citate de la Maya Angelou pentru a îți da putere în vremurile grele

Lecțiile ei trec testul timpului și rămân reguli importante pentru cei care vor să trăiască în adevăr și fericire. Iată care sunt cele mai frumoase citate de la Maya Angelou:

Maya Angelou a fost una dintre cele mai apreciate femei din lume. Ea este renumită pentru învățăturile ei și pentru lupta pe care a dus-o pentru adevăr. Prin cărțile sale a încercat să schimbe lumea în care trăim și să inspire oamenii să fie mai buni.

Lecțiile ei trec testul timpului și rămân reguli importante pentru cei care vor să trăiască în adevăr și fericire. Iată care sunt cele mai frumoase citate de la Maya Angelou:

1. Am învățat că, ori de câte ori decid ceva cu inima deschisă, iau de obicei decizia potrivită.

2. Am învățat că în fiecare zi ar trebui să întinzi mâna și să atingi pe cineva. Oamenii au nevoie de o îmbrățișare călduroasă sau doar de o bătaie ușoară și prietenească pe umăr.

3. Indiferent de ceea ce se întâmplă, indiferent de cât de rea pare ziua de astăzi, viața merge în mod sigur mai departe, iar mâine va fi mai bine.

Citește și:

4. Curajul este cea mai importantă virtute, întrucât fără curaj nu-ți poți pune în practică nici o altă virtute.

5. Dragostea nu recunoaște barierele. Sare peste garduri, penetrează pereți ca să ajungă la destinația sa, care este speranța deplină.

6. Viața îl iubește pe cel care o trăiește.

7. Dacă mai ai doar un zâmbet în tine, oferă-l oamenilor pe care îi iubești.

8. Dacă nu îți place ceva, schimbă-l. Dacă nu poți schimba, schimbă-ți atitudinea. Misiunea mea în viață nu este să supraviețuiesc, ci să mă străduiesc cu pasiune, cu compasiune, cu umor și stil.

9. Viața nu se măsoară după numărul de respirații, ci după numărul momentelor care-ți taie respirația.

10. Nu e o agonie mai mare decât să îngropi o poveste nespusă în tine.

Citește și:

11. Încearcă să fii un curcubeu în norii cuiva.

12. Sunt convinsă de acest lucru: Binele făcut oriunde este bine făcut peste tot. Pentru schimbare, începe prin a vorbi oamenilor, mai degrabă decât să treci pe lângă ei de parcă ar fi pietre care nu contează. Atât timp cât respiri, nu este niciodată prea târziu să faci bine.

13. Există o linie foarte fină între a iubi viața și a fi lacom pentru ea.

14. Adu-ți aminte că oamenii te vor judeca după acțiunile tale și nu după intenții. Poți avea o inimia de aur, dar la fel are și un ou fiert tare.

15. Am învățat că oamenii vor uita ceea ce spui, vor uita ceea ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată felul cum i-ai făcut să se simtă.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.