Setari Cookie-uri

Șterge karma negativă din viața ta și transformă-ți viața prin puterea legilor karmice

Există câteva legi karmice care au puterea de a îți transforma viața. Iată care sunt acestea și cum te pot ajuta: 

Viețile noastre pot fi văzute ca o cutie - atunci când facem bine, umplem cutia cu lucruri bune și... invers, când face rău, umplem cutia cu lucruri rele. De-a lungul vieții noastre, tragem din întâmplare ceva din acea cutie. Cu cât facem mai multe lucruri bune, cu atât este probabil să scoatem ceva bun din cutie.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden, Shutterstock

Aceasta nu este o alegere conștientă și totul în viață este lăsat la voia întâmplării. Este posibil ca faptele bune să nu fie întotdeauna recompensate... iar fatepel rele pedepsite. Acesta este modul în care ne vom trăi întreaga viață.

Există câteva legi karmice care au puterea de a îți transforma viața. Iată care sunt acestea și cum te pot ajuta:

Citește și:

1. Dacă îți dorești ca ceva să se întâmple în viața ta, ar trebui să acționezi activ în această privință

Acesta este un lucru pe care toată lumea îl uită la un moment dat în viață, însă este extrem de adevărat. Nu putem întotdeauna să sperăm că lucrurile se vor întâmpla așa cum ne dorim, fără a depune efortul necesar. Nu ne putem permite să ne bazăm pe Univers; nimic nu pică din cer dacă tu nu faci ceva în această privință.

2. Trebuie să trăiești în pace și armonie cu tine însăți

La sfârșitul zilei, singurul lucru care îți mai rămâne ești tu însăți. Nu poți controla ce faci ceilalți; de aceea trebuie să înveți să porți întreaga responsabilitate pentru propriile acțiuni. Ascultă-ți gândurile și ia decizii bazate pe intuiție; acceptă-te așa cum ești, cu calități și defecte.

Citește și:

3. Viața ta este creația ta

Pentru că singurul lucru pe care îl poți controla în viață ești chiar tu, viața pe care o trăiești este propria ta creație. Tu decizi ce direcție să iei și cum o să arate viitorul. Mare atenție la alegerile pe care le faci.

4. Povestea ta se va repeta până când o vei învăța

Povestea ta se va repeta până în momentul în care vei descoperi lucrul de care ai nevoie. Aceasta este una dintre marile reguli ale karmei: până când îți înveți lecția, vei continua să faci aceleași greșeli.

5. Ține minte asta: Culegi ceea ce semeni

Această lege mai este cunoscută și ca "Legea cauzei și a efectului". Ceea ce dai în Univers primești înapoi. De aceea este foarte important să oferi lucruri frumoase (oferă iubire, fericire, zâmbete, pace, prietenie adevărată, îmbrățișări sincere).

Citește și:

6. Totul se leagă în Univers

Chiar dacă spui că nu îți pasă de lucrurile pe care le faci pentru că sunt prea mărunte pentru a fi relevante, ține minte că totul este conectat în viață. Fiecare pas duce către un alt pas și așa mai departe... și fiecare pas este la fel de important.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.