Setari Cookie-uri

Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului. E posibila?

Daca uneori te simti incapabila sa schimbi lucrurile neplacute din viata ta si esti descumpanita, poate ca e momentul sa inveti sa iti folosesti puterea gandului. Vei ajunge sa fii constienta ca ai, in interiorul tau, puterea de a face extrem de multe lucruri!

Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului nu e doar un mit, dar nu e nici magie! Trebuie sa te concentrezi asupra a ceea ce iti doresti cel putin cinci minute pe zi, alungand orice alte ganduri! E un fel de meditatie, care te va ajuta, in timp, sa pui la punct un plan pe care sa il urmezi!

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Sigur stii desenele cu “Lampa lui Aladin”, in care duhul din lampa il ajuta cu un simplu gand pe Aladin sa isi indeplineasca orice dorinta. Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului, in zilele noastre, nu e ceva atat de simplu si de magic cum este in povesti. Dar, totodata, indeplinirea dorintelor prin puterea gandului nu e imposibila, daca asta inseamna determinare si efort! De fapt, puterea sta in tine si doar tu o poti folosi pentru a-ti atinge scopul, scriu cei de la Psitek.net.

Citește și:

Daca uneori te simti incapabila sa schimbi lucrurile neplacute din viata ta si esti descumpanita, poate ca e momentul sa inveti sa iti folosesti puterea gandului. Vei ajunge sa fii constienta ca ai, in interiorul tau, puterea de a face extrem de multe lucruri!

Cum sa ajungi la indeplinirea dorintelor prin puterea gandului

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.