Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie cand simti ca intreaga ta viata se destrama

Treci printr-o perioada mai dificila si ai nevoie de putina indrumare? Asculta melodia de mai jos, care este medicament pentru sufletul tau ranit. 

Daca citesti acest mesaj, lasa-ma sa iti spun ca meriti sa fii fericita! Esti uimitoare si cu siguranta exista un motiv minunat pentru care existi pe aceasta lume. Asteapta si il vei descoperi.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Treci printr-o perioada mai dificila si ai nevoie de putina indrumare? Asculta melodia de mai jos, care este medicament pentru sufletul tau ranit.

In tine exista puterea de a invinge orice teama si a elimina orice indoiala. Nu exista niciun obstacol prea mare pentru tine pentru ca esti mai puternica decat iti imaginezi.

Iata adevarul despre tine: esti incredibila. In tine exista puterea de a merge mai departe.

Poate ca acum esti confuza, ranita si trista pentru ca nu stii ce se intampla si care mai este drumul tau in viata. Inca nu intelegi planul Universului pentru tine. Inca ceri lucruri gresite pentru tine. Inca speri sa iti schimbi destinul. Inca mai crezi ca visurile tale sunt prea mari pentru a fi implinite. Inca nu stii ce te face cu adevarat fericita.

Citește și:

Poate ca nu poti avea incredere in tine pentru ca inca nu stii sa ai incredere in Univers.

Priveste catre lumina, pune-ti destinul in mainile Universului si gaseste puterea de a merge mai departe. Ai rabdare, acesta este doar un mic ocol din drumul catre fericire.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.