Setari Cookie-uri

Crede în tine că orice s-ar întâmpla o poți lua oricând de la capăt

Uneori, viața ne duce pe un drum greșit care ne face să ne simțim triști și supărați, însă singurul lucru pe care îl putem controla este modul în care gândim.

Aceasta este o poveste despre un fermier chinez care își câștiga pâinea cultivând orez. Acesta avea un cal bătrân pe care îl folosea la muncile câmpului. Într-o zi, calul a scăpat pe dealuri, iar atunci când vecinii l-au vizitat și au încercat să îl ajute peste acest moment, bătrânul a răspuns: "Să fie ghinion? Să fie noroc? Cine știe?!".

O săptămână mai târziu, calul s-a întors cu o cireadă de cai de pe dealuri. De această dată toți vecinii l-au felicitat pe fermier pentru norocul lor.

Răspunsul lui a fost același: "Noroc? Ghinion? Cine știe?!"

După câteva săptămâni, armata a intrat în sat pentru a recruta tinerii pentru război. Când au găsit fiul fermierului cu piciorul rupt, au decis să îi permită să rămână acasă pentru a se vindeca. Acest moment a fost ghinion sau noroc? Cine știe?

Citește și:

foto interior si prima pagina: Rawpixel.com Shutterstock

Tot ce pare să fie rău la suprafață poate fi ceva bun în deghizare. Și tot ceea ce pare bun la suprafață poate fi ceva rău în deghizare. Așadar, este important să lăsăm timpul să treacă pentru a înțelege cu adevărat dacă avem noroc sau ghinion. Între timp, trebuie să învățăm să fim recunoscători Universului pentru fiecare clipă fericită și să apreciem toate lucrurile care se dovedesc a fi bune.

Uneori, viața ne duce pe un drum greșit care ne face să ne simțim triști și supărați, însă singurul lucru pe care îl putem controla este modul în care gândim. Trebuie să avem o reacție pozitivă și să învățăm cum să răspundem acestor gânduri indiferent de cât de amare sunt ele. Am ajuns deja atât de departe, de ce să privim în spate și să rămânem blocați în trecut? Avem ceea ce ne trebuie pentru a depăși orice situație.

Citește și:

Orice pas pașnic, inclusiv calmarea propriilor sentimente și emoții, contribuie la pacea lumii."

Iată 5 afirmații importante pe care să le rostești în momentele dificile:

Totul lucrează pentru binele meu suprem.

Ceva minunat mi se întâmplă chiar acum.

Fiecare lucru se întâmplă pentru un motiv. Iar acel motiv este fericirea întregii lumi.

Orice s-ar întâmpla, mă pot descurca.

Dragostea Universului trăiește în mine și dizolvă acum toate obstacolele, ajutându-mă să mă îndrept lin pe drumul către succes.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.