Setari Cookie-uri

Opt pași pentru a te proteja de vampirii energetici

Ai întâlnit oameni în preajma cărora te simți secată de energie? Dacă răspunsul este afirmativ, înseamnă că te afli în compania unui vampir energetic. Iată ce poți face pentru a te feri de influența lor. 

Ai întâlnit oameni în preajma cărora te simți secată de energie? Dacă răspunsul este afirmativ, înseamnă că te afli în compania unui vampir energetic. Iată ce poți face pentru a te feri de influența lor.

foto interior si prima pagina: Kolbakova Olga, Shutterstock

1. Evită contactul vizual prelungit

Cu cât este ma prelung contactul vizual cu vampirii energetici, cu atât mai mult îți fură die energia. Privește-i în ochi doar ocazional.

2. Redu timpul petrecut în preajma lor

Timpul tău este prețios și trebuie folosit pentru ceva productiv. Momentele petrecute cu un vampir energetic îți fac un deserviciu. Dacă nu poți evita prezența lor, limitează durata de timp pe care le-o aloci.

3. Nu reacționa

Vampirii energetici se hrănesc cu modul în care reacționezi. Dacă reacționezi la ceva negativ ce fac or spun, vor continua în aceeași notă. Ei nu vorbesc cu tine pentru că ești cineva important ci pentru că vor să simtă că sunt importanți. Le oferi această validare ori de câte ori reacționați.

Citește și:

4. Nu intra în discuții în contradictoriu

Vampirii energiei iubesc cearta. Să aibă câștig de cauză într-o ceartă le hrănește ego-ul. Indiferent cât de absurde sunt ideile lor sau cât de greșite sunt părerile lor, rămâi neutră.

5. Asigură-te că sunt prezente și alte persoane.

Când ești singură în compania vampirilor energetici, energia lor negativă se îndreptată numai către tine. Dar când alți oameni sunt prezenți, aceasta se disipează. Așadar, atunci când trebuie să îi abordezi pentru o problemă importantă, asigură-te că sunt și alți oameni de față.

6. Lasă-i să vorbească

Cel mai adesea, vampirii energetici își doresc doar pe cineva să le asculte problemele sau plângerile. Permite-le să vorbească și pune-le întrebări care îi încurajează să vorbească. Astfel, îți păstrezi energia.

Citește și:

7. Folosește tehnici de vizualizare.

Dacă vrei să te protejezi de eventualele energii negative, încearcă vizualizarea. Îi ajută pe alții și te poate ajuta și pe tine. Nu numai că te proteja de senzația de oboseală psihică, dar îți va liniști mintea. Așadar, vizualizează-te înconjurată de o lumină protectoare albă înainte de a te întâlni cu vampiri energetici.

8. Stai departe de ei

În zilele în care nu te simți bine, încearcă să stai cât mai departe de vampirii energetici pentru că ești ușor influențabilă. Dar în zilele bune, nu îi acoli deoarece poți învăța lecții valoroase de viață în acest proces.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.