Setari Cookie-uri

7 Gânduri mărunte care îți otrăvesc sufletul picătură cu picătură

Cum viața noastră este o călătorie individuală, nimeni nu ne poate oferi un indiciu cu privire la ce ne asteapta. Trebuie doar să preluăm frâiele și să facem alegerile pe care noi le considerăm necesare. 

Venim în această lume cu suflete pure, nevinovate și incredibil de frumoase. Însă pentru că nu avem nicio idee care este cel mai bun mod de a trăi, avem tendința de a ne pierde pe drumul vieții ascultându-i pe alții.

foto interior si prima pagina: Sandratsky Dmitriy, Shutterstock

Partenerul de cuplu, membrii familiei, colegii de la locul de muncă, prietenii apropiați, persoanele pe care le întâlnim, mediul înconjurător și cultura noastră ne pot învăța ce să facem sau să nu facem pentru a ne atinge scopurile în această lume.

Cum viața noastră este o călătorie individuală, nimeni nu ne poate oferi un indiciu. Trebuie doar să preluăm frâiele și să facem alegerile pe care noi le considerăm necesare.

Multe decizii luate în grabă sau ascultând de alții sunt greșite și ajung să ne ducă pe un drum pe care noi nu vrem să mergem. O parte a călătoriei noastre este de a identifica visurile noastre și de a înțelege ce vrem să facem în această viață.

Citește și:

Este timpul să eliminăm blocajele care ne otrăvesc sufletul și să ne bucurăm de viață cu adevărat.

Dacă simți că singura modalitate de a umple goliciunea din sufletul tău este să lași totul în urmă, atunci sufletul tău ar putea fi amenitat și otrăvit de lucrurile din jurul tău. În loc să fugi, identifică aceste amenințări majore și elimină-le din viața ta:

1. Nu înveți din greșelile tale

Cele mai mari lecții provin din greșeli. Greșeli dureroase, greșeli înspăimântătoare, greșeli care te trezesc din somnul adânc și te scot din zona de confort, arătându-ți cum este viața adevărată.

2. Continui să îți găsești scuze

Cum sufletul tău este unul curat, poluarea acestuia cu scuze și minciuni îl poate îmbolnăvi. Căutând scuze încerci să găsești cea mai ușoară cale de ieșire... însă aceasta este doar pentru un termen destul de scurt.

Citește și:

3. Îți este teamă de viitor

Îți este teamă să vezi viitorul pentru că nu ești împăcată cu prezentul tău. Îți este teama că lucrurile pot deveni mai frumoase sau chiar mai urâte. În loc să te concentrezi asupra viitorului incert, încearcă să te concentrezi asupra prezentului. Este singurul care contează.

4. Locuiești în trecut

Sufletul tău nu este în stare să trăiască în prezent pentru că mintea ta îl împiedică. De ce mai stai în trecut? Să te hrănești cu amintiri?

5. Îți găsești defecte

Sufletul tău strigă în tăcere de fiecare dată când îl hrănești cu un discurs negativ despre tine. El știe cine ești cu adevărat, așa că nu va accepta minciunile pe care îl e spui. Însă, cum nu îi auzi durerea, el comunică cu tine prin emoțiile tale. Te face să te simți rău cu privire la propria persoană și la viața pe care o trăiești acum.

Citește și:

Înlocuiește aceste gânduri negative cu cele pozitive deoarece așa ești cu adevărat.

6. Îi lași pe alții să abuzeze de bunătatea ta

Sufletul tău cunoaște intenția celorlalți. De aceea este trist când alții abuzează de bunătatea ta pentru propriul lor beneficiu. Pentru orice bunătate făcută, sufletul tău nu așteaptă nimic în schimb deoarece cunoaște foarte bine legea karmei.

7. Păstrezi în viața ta oamenii toxici

Rareori oamenii toxici pot aduce pozitivitate și frumos în viața ta. Acestea sunt oameni care te pun la pământ, te rănesc și te fac să fii tristă.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.