Setari Cookie-uri

7 Moduri pentru a îți deschide inima și a găsi iubirea adevărată (infinită)

Universul îți oferă posibilitatea să întâlnești dragostea adevărată, să o accepți în viața ta și să trăiești cu și prin ea, exprimând-o zi de zi. Acest lucru este posibil deschizându-ți inima spre iubire. Iată cum:

Dragostea este plină de minuni. Mulți spun că această schimbă vieți și mișcă munți. Indiferent de propria ta definiție a iubirii, aceasta are puterea de a face sufletul să vorbească și de a uni inimi care odată erau străine.

În prezența iubirii infinite, comunicarea prin cuvinte este uneori inutilă.

Universul îți oferă posibilitatea să întâlnești dragostea adevărată, să o accepți în viața ta și să trăiești cu și prin ea, exprimând-o zi de zi. Acest lucru este posibil deschizându-ți inima spre iubire. Iată cum:

foto interior si prima pagina: Quick Shot, Shutterstock

1. Creează o legătură puternică între tine și natură

În natură nu există haos, nici confuzie și nici durere. Există doar pace și iubire.

Primul pas pentru a îți deschide inima este să stabilești o legătură mai profundă cu Mama Natură și cu toate creaturile sale. Este locul în care trăiești și în care înveți ce înseamnă să fii prezent în moment.

Citește și:

2. Rămâi în prezent

Această metodă îți permite să te concentrezi asupra respirației, care te ajută să te realiniezi la șinele tău superior. Când faci asta, îți deschizi inima pentru conexiunea cu iubirea și cu tot ce este frumos în jurul tău.

3. Conectează-te cu tribul tău

Tribul tău poate fi grupul tău de prieteni sau oamenii care te văd așa cum ești, fără măști, și te acceptă fără să te judece. Vibrați la aceeași frecvență, ceea ce te face să te simți confortabil și în siguranță în preajma lor.

Fiind cu oameni a căror frecvență rezonează cu a ta îți permite să îți deschizi inima și să accepți iubirea adevărată.

4. Păstrează un jurnal

Scopul jurnalului este de a te ajuta să îți procesezi gândurile și emoțiile. Este un loc unde îți poți arunca toate bagajele emoționale, confuziile și dureriile. Spunând tot ce gândește mintea ta, lucrurile devin mult mai clare... iar când mintea este mai clară, privești cu alți ochi în jur și devii conștientă de ce se întâmplă.

Citește și:

5. Fii autentică

Indiferent de situația în care te afli, nu juca rolul unei alte persoane. Acestea este viața ta, trăiește-o pentru tine... nu pentru alte persoane. Nu te schimba doar pentru că îți spune cineva să faci asta. Amintește-ți că dragostea adevărată poate apărea în viața ta numai atunci când ești sinceră cu tine însăți.

6. Spune adevărul

Nu ai nevoie de minciuni în viața ta. Fii sinceră și spune adevărul. Fă lucrurile care contează pentru tine, chiar dacă alții te pot arăta cu degetul. Nu te teme să fii diferită. Când ai încredere în tine, în persoana care ești cu adevărat, în ciuda criticilor aruncate asupra ta, oamenii vor învăța treptat să te respecte și chiar să găsească inspirație în tine.

Citește și:

7. Trimite iubire oricui are nevoie

Când trimiți iubire, primești iubire. Cu cât te concentrezi mai mult pe acest sentiment cu atât el pătrunde mai profund în sufletul tău.

Trimite iubire persoanelor dragi imaginându-ți că stau în fața ta. Trimite iubire străinilor sau chiar persoanelor care te rănesc. A oferi iubire este cea mai rapidă cale de vindecare și de creștere a vibrațiilor.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.