Setari Cookie-uri

Trei lucruri interesante despre iubire

Iubirea se află în noi din momentul în care venim pe lume. Cu timpul însă, ne construim măști și uităm asta. Acela este momentul în care începem să căutăm iubirea în afara noastră.

Dacă cineva te-ar întreba care este cel mai interesant lucru pe care i-l poți spune despre iubire, care ar fi acela? Mai ales dacă persoana în cauză ar recunoaște sau ar încerca să te pună în încurcătură afirmând că nu știe mai nimic despre acest subiect. Iată care sunt cele mai interesante trei lucruri pe care și-ar dori să le știe și să le trăiască.

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

1. Suntem iubire. Iubirea se află în noi din momentul în care venim pe lume. Cu timpul însă, ne construim măști și uităm asta. Acela este momentul în care începem să căutăm iubirea în afara noastră. La urma urmei, goana noastră după obiecte, statut social, împlinirea unui ideal este o căutare a iubirii pe căi ocolite. O tentativă uneori mai izbutită, alteori mai puțin, de a ne conecta la nivel profund cu ceilalți și a ne reaminti cine suntem. Atunci când conștientizăm faptul că suntem iubire, începem să experimentăm miracole în fiecare clipă a existenței noastre.

Citește și:

2. Iubirea este ca un izvor care nu seacă niciodată. In timp ce timpul, așa cum îl măsurăm pe Pământ, este finit într-o viață de om iar corpul nostru are nevoie de perioade de odihnă și recuperare, iubirea nu se termină și nu obosește niciodată. Cu cât o oferi din abundență celor din jur - chiar și printr-un simplu zâmbet sau o vorbă bună sau văzând binele din fiecare persoană, cu atât devine mai puternică și cu atât ți se întoarce înzecit. Este uimitor de frumos să vezi cum mediul în care te afli și atitudinea oamenilor se luminează atunci când îți permiți să fii tu, adică iubirea.

3. Iubirea este cel mai bun medicament (adaugă și ceva doze sănăoase de râs pentru un efect mai rapid). Cercetări științifice au demonstrat că pacienții cărora le sunt trimise gânduri de iubire și rugăciuni se vindecă mai repede decât cei care se află într-un mediu emoțional toxic sau stare de spirit negativă. Emoțiile noastre afectează felul în care funcționează corpul. Frica și mânia, spre exemplu, îî fac rău în timp ce iubirea induce o stare de relaxare și de bucurie care îi permite să își folosească la întregul său potențial capacitățile de auto-vindecare.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.