Setari Cookie-uri

Iubirea adevărată nu vine doar cu fericire. Vine și cu lupte dificile și compromisuri

Uneori, relațiile au nevoie de timp pentru a se dezvolta. Și în această perioadă vor exista neînțelegeri, discuții aprinse și momente mai puțin plăcute. Însă aici vine partea frumoasă - dacă există iubire adevărată, luptați împreună pentru a depăși aceste furtuni.

Unele persoane doresc să creadă că iubirea adevărată este precum în basme - fericire, fericire și iar fericire. Că totul este roz și că nu există momente dificile. Ca sufletele pereche pot fi găsite imediat, că partenerul de cuplu nu are bagaj emoțional și că nici nu intră în discuție compromisurile.

foto interior si prima pagina: froykanok, Shutterstock

Ei bine, dați-mi voie să vă spun că nu este deloc așa. Adevărata iubire nu vine doar cu fericire. Aceasta mai aduce în viața ta și durere, și tristețe, și certuri, și conflicte, și lupte dificile, și compromisuri. Pentru că perfecțiunea nu există în această lume. Și nici în relații.

Dacă îi pasă cu adevărat de tine, este dispus să te accepte așa cum ești tu - cu defecte, cu inima franță, cu visuri urâte, cu momente mai puțin frumoase, cu dezamăgiri. Pentru că în fața persoanei iubite îndrăznești să lași jos toate măștile pe care le-ai purtat până acum și îi permiți să îți vadă sufletul așa cum este el.

Citește și:

Uneori, relațiile au nevoie de timp pentru a se dezvolta. Și în această perioadă vor exista neînțelegeri, discuții aprinse și momente mai puțin plăcute. Însă aici vine partea frumoasă - dacă există iubire adevărată, luptați împreună pentru a depăși aceste furtuni. Vorbiți până la orele dimineții și încercați să faceți compromisuri pentru a ajunge la o înțelegere. Vă deschideți inimile și spuneți tot ce nu ați spus până acum.

Și să îți mai spun ceva. Persoana potrivită nu te va lăsa niciodată într-un moment dificil al vieții tale. Oricât de supărată ar fi pe tine. Îți va sta alături, te va ține de mână, va lupta cot la cot cu tine și va căuta soluții pentru a te ajuta să ieși din această situație.

Citește și:

Iar tu vei înțelege că iubirea adevărată există. Însă nu este doar lapte și miere. O relație se construiește pe încredere, sinceritate și intimitate. Nu există timp de gelozie fără sens și posesie. Iar atunci când înțelegi aceste lucruri, vei vedea dragostea cu alți ochi. Nu vei mai încerca să îl schimbi pe cel pe care îl iubești. Pentru că el nu este al tău pentru a face asta. Este o altă persoană, cu o altă viață, cu alte visuri, cu alte planuri pe care trebuie să înveți să le respecți.

Nu renunța la iubire doar pentru că pe acest drum întâlnești obstacole. Lupta pentru fericirea voastră și vei găsi puterea de a depăși aceste piedici care stau în calea fericirii voastre. De îndată ce ești gata să iubești necondiționat, vei cunoaște ce înseamnă dragostea adevărată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.