Setari Cookie-uri

Ascultă-ți intuiția! 9 Semnale intuitive că ți-ai găsit sufletul pereche

Dragostea este un sentiment complicat, mai ales pentru că este ușor schimbat din cauza ideilor pe care le prindem din cărți sau filme. Tindem să ratăm adevărata esență a emoției deoarece suntem atât de ocupați încercând să urmărim situația ideală din capul nostru. 

Dragostea este un sentiment complicat, mai ales pentru că este ușor schimbat din cauza ideilor pe care le prindem din cărți sau filme. Tindem să ratăm adevărata esență a emoției deoarece suntem atât de ocupați încercând să urmărim situația ideală din capul nostru.

Lăsând toate complicațiile deoparte, putem identifica adevărata iubire în termen de șase luni de relație. Potrivit psihologilor, această perioadă poate fi mai mică dacă ai o comunicare adecvată cu partenerul. Iată 9 semne intuitive că ți-ai găsit sufletul pereche. Ține cont de ele!

foto interior si prima pagina: Archv Shutterstock

1. Niciodată nu ai simțit acest lucru mai ușor

Ne-am păcălit mult timp cu noțiunea "Dragostea este dureroasă". Desigur, ca orice alt lucru frumos, iubirea vine cu un preț. Este important să reții că pacea mentală sau bunăstarea fizică nu ar trebui să fie sabotată în numele iubirii. Efortul este cheia unei relații de durată, însă acesta trebuie să vină de la sine (și nu să se simtă ca o povară). Într-o iubire adevărată nu există jocuri care te pun la pământ. Într-o iubire adevărată simți că totul vine în mod natural pentru tine.

Citește și:

2. Relația voastră este bazată pe sinceritate

Esența oricărei relații are la bază încredere și sinceritate absolută. Când vă înțelegeți, respectul vine fără a îl cere. Sunteți sinceri cu privire la nevoile, visurile, dorințele voastre fără să jucați jocuri. Nu sunt implicate minciuni murdare deoarece aveți încredere în dragostea voastră și vă respectați reciproc.

3. Între voi nu există îndoieli

În relațiile anterioare exista nesiguranță, neîncredere și vulnerabilitate. De data aceasta, ai încredere deplină în partenerul tău și simți că îi poți împărtăși eșecurile astfel încât să construiți o relație frumoasă de la zero. Greșelile pot fi rectificate dacă există sprijin.

Citește și:

4. Te iubești mai întâi pe tine

Modul în care ai grijă de tine devine un ghid important pentru atitudinea celorlalți față de tine. Este dificil să te iubești uneori; iar în acest moment ceea ce simte el pentru tine devine piatra ta de temelie. Te simți apreciată și iubită de partenerul de cuplu, iar acesta este un sentiment uimitor.

5. Visezi la un viitor împreună

Vă faceți timp unul pentru celălalt, chiar și atunci când programul vostru este foarte aglomerat. Visezi la un viitor împreună și amândoi lucrați din greu pentru asta.

6. Ești o carte deschisă

Ambii sunteți dispuși să lucrați la problemele pe care le aveți. Da, există bagaje emoționale din trecut, însă este important să le acceptați și să vorbiți despre ele astfel încât să vă puteți vedea de relația voastră. Este vorba despre dezbrăcarea sufletelor treptat.

Citește și:

7. Sunteți cei mai buni prieteni

Dragostea înseamnă prietenie. Dacă partenerul tău nu te poate sprijini când ai nevoie, atunci nu este cel mai bun prieten al tău.

8. Planificați viitorul împreună

Ați discutat despre fiecare moment al viitorului, de la cumpărarea unei locuințe până la cum vă veți numi animalul de companie. Acesta este fundamentul viitorului; amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă și asta este minunat.

9. Creșteți împreună

El te ajută să evoluezi fără să îți ceară să schimbi ceva la tine. Te acceptă așa cum ești și îți este alături necondiționat. Va face tot posibilul să scoată ce este mai bun din tine și te va convinge să îți urmezi până și cele mai imposibile visuri.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.