Setari Cookie-uri

Fii tu însăți într-o lume care încearcă să te facă precum toți ceilalți

Îți trăiești viața în momentul în care ajungi să ajustezi atitudinea față de ceilalți deoarece ești convinsă că ei știu mai bine. Gândurile și părerile altor persoane nu mai sunt atât de importante pentru tine.

Adevărata viață începe în momentul în care încetezi să mai trăiești după cum îți dictează oamenii din jurul tău.

Viețile noastre sunt toate împletite. Ne influențăm reciproc fără să ne dăm seama. Însă unde este linia unde trebuie să ne oprim? Când este momentul să fim noi înșine? Ce se întâmplă când alegi să trăiești după ce îți spune inima și nu mai asculți de ce spun oamenii din jurul tău?

Îți trăiești viața în momentul în care ajungi să ajustezi atitudinea față de ceilalți deoarece ești convinsă că ei știu mai bine. Gândurile și părerile altor persoane nu mai sunt atât de importante pentru tine.

Îți trăiești viața când îți dai seama că nimeni nu te va aplauda pentru visurile tale; trebuie să le protejezi și să ai grijă de ele ca și cum ar fi cea mai sfântă comoară a ta.

Citește și:

Adevărata viață începe atunci când începi să accepți ceea ce spun alții cu o doză de prudență, indiferent dacă te laudă sau te critică.

Miracolele încep să se întâmple când înțelegi toate aceste lucruri. Însă acest proces lung și dureros necesită mult timp și efort din partea ta.

Adevărata viață începe atunci când nu mai atragi oameni demonstrându-le statutul tău, educația, religia, inteligența și îți dai seama că aceștia trebuie să te accepte pentru ce este în sufletul tău.

Adevărata viață începe când renunți la a te schimba pentru diverși oameni doar pentru a îi vedea pe ei mulțumiți.

Nu te schimba pentru nimeni altcineva. Cu fiecare moment care trece te vei întreba de ce faci acest lucru dacă nici măcar nu ești fericită. De fapt, te vei simți și mai rău. Sufletul tău nu are nevoie de așa ceva.

Citește și:

Viața reală începe atunci când nu mai trebuie să aștepți ca cei din jurul tău să fie de acord cu tine. Iar când vei afla acest lucru te vei întreba de ce a durat atât de mult să înțelegi și să iei această decizie.

Nu lăsa pe nimeni să preia cârma vieții tale. Nu trebuie să câștigi toate bătăliile. Dacă vrei ca viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină.

Fii tu însăți, nimic mai mult... dar nimic mai puțin.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.