Setari Cookie-uri

20 de gânduri care să îi reamintească inimii tale rănite de iubirea pe care o merită

Orice faci, nu lăsa trecutul să îți controleze mintea; nu lasă viitorul să te perturbe. Pentru că trecutul nu mai e și viitorul nu este încă. Să trăiești în amintiri, să trăiești în imaginație, înseamnă să trăiești în non-existență. Și când trăiești în non-existență, ratezi existenta. În mod natural te vei simți mizerabil, fiindcă îți ratezi toată viața.

Trebuie să te iubești pe tine înainte să poți iubi pe altcineva. Când te accepți pe tine și te manifești așa cum ești, simpla ta prezență îi poate face pe ceilalți fericiți. Tu, ca oricare altă ființă din acest univers, merită dragostea și afecțiunea ta.

Inima ta are nevoie de tine. Reamintește-i că merită să fie fericită! Și iubita! Și protejată! Iată câteva gânduri pe care să i le rostești de câteva ori pe zi astfel încât să o ajuți să aibă din nou încredere în dragoste:

foto interior si prima pagina: pinkomelet, Shutterstock

1. Ceea ce se află în urma noastră și ceea ce se află înaintea noastră nu este nimic comparat cu ceea ce se află în interiorul nostru.

2. Trebuie să te iubești pe tine înainte să poți iubi pe altcineva. Când te accepți pe tine și te manifești așa cum ești, simpla ta prezență îi poate face pe ceilalți fericiți. Tu, ca oricare altă ființă din acest univers, merită dragostea și afecțiunea ta.

Citește și:

3. Nu încerca să înțelegi viața. Trăiește-o! Nu încerca să înțelegi iubirea. Intră în iubire!

4. Inima mea merită să întâlnească dragostea adevărată. Și o va întâlni în scurt timp.

5. Mă iubesc pe mine însămi. De aceea, îmi iert trecutul și mă eliberez în totalitate de el și de toate experiențele de odinioară, astfel încât să fiu liberă.

6. Nu este nevoie să știi unde mergi. Nu este nevoie să știi de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să știi este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poți greși.

7. Mă iubesc așa cum sunt și mă accept în toate aspectele mele.

8. Atunci când alegi să te iubești așa cum ești și să-ți acorzi valoare, te conectezi la puterea ta lăuntrică și la cea a universului.

Citește și:

9. Deschide-ți mâinile dacă vrei ca cineva să te țină.

10. Orice faci, nu lăsa trecutul să îți controleze mintea; nu lasă viitorul să te perturbe. Pentru că trecutul nu mai e și viitorul nu este încă. Să trăiești în amintiri, să trăiești în imaginație, înseamnă să trăiești în non-existență. Și când trăiești în non-existență, ratezi existenta. În mod natural te vei simți mizerabil, fiindcă îți ratezi toată viața.

11. Imi iert toate greșelile făcute în trecut.

12. Am încredere în intuiția mea. Am încredere în inima mea.

13. A crede în inima noastră că cine suntem este suficient este cheia către o viață plină de satisfacție și mai echilibrată.

14. Iubesc sufletul care trăiește în interiorul corpului meu și suntem în perfectă armonie în viața de zi cu zi.

Citește și:

15. Mă bucur să fiu în viață. Viața mea este frumoasă și specială.

16. Pe măsură ce începi să-ți urmezi calea, aceasta apare.

17. Acceptă-ți emoțiile, învață să le recunoști, să le admiți, deschide-te spre noi senzații. Numai atunci îți vei putea stăpâni cu adevărat viața emoțională și îți vei iubi trupul.

18. Trăiește total, trăiește cu pasiune . . . În felul acesta, fiecare moment devine de aur, iar întreaga ta viață se transformă într-o înșiruire de clipe aurite. O astfel de ființă nu moare niciodată, căci atingerea ei seamănă cu aceea a regelui Midas: orice atinge, se preschimbă în aur.

19. Renunță la comparații și poți să te bucuri de viață la maxim.

20. Sarcina ta nu este să cauți iubirea, ci doar să cauți și să găsești toate zidurile pe care le-ai construit împotriva ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.