Setari Cookie-uri

Șase semne că este momentul să treci la un nivel superior de conștiință

Uneori, alegem să rămânem la un anumit nivel deși scara începe să scârțâie sub greutatea noastră. Iată șase semne că este momentul să mai urci o treaptă și să treci la un nivel superior de conștiință. 

Suntem cu toții călători pe calea vieții și fiecare experință de viață ne dă prilejul să urcă încă o treaptă. Viteza cu care o facem depinde însă de noi înșine. Uneori, alegem să rămânem la un anumit nivel deși scara începe să scârțâie sub greutatea noastră. Iată șase semne că este momentul să mai urci o treaptă și să treci la un nivel superior de conștiință.

foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka, Shutterstock

1. Simți nevoia să te identifici cu un grup

Deși este bine să aparții unui grup, acasta nu este o necesitate. Adevărata apartenență nu se găsește în cadrul unui grup, ci în cadrul fiecărui individ. Atunci când oamenii rezonează cu scopul și idealurile celorlalți, creează un grup.

Insă doar călătoria ta personală spirituală te va ajuta să îți găsești cu adevărat apartenența.

Citește și:

2. Nu ai gânduri originale

Când ți se solicită opinia, nu reușești să îți spui punctul de vedere ci te referi la opiniile altora stocate în capul tău, pe care le ai ca referințe ale tiparelor tale de gândire.

3. Nu pui la îndoială adevărul și credințele altora

Accepți fără să pui la îndoială orice idee și credință care provine dintr-o sursă de autoritate. Nu încerci să le verifici valabilitatea deoarece ai o încredere puternică în autorități și te sprijini pe opiniile lor. Atunci când aceste adevăruri sunt contestate, te poți simți speriată sau amenințată

4. Timpul tău înseamnă bani

Îți vinzi timpul pe bani sau viceversa pentru că e singura realitate pe care o percepi. Nu ai cunoștințe despre deformările de timp sau abilitățile tale intuitive, deoarece aceste lucruri aparțin unor niveluri mai înalte ale conștiinței.

Citește și:

5. Iți definești valoarea de sine prin lucrurile pe care le obții

Acestea nu se referă doar la posesiunile materiale, dar și la atenția, recunoașterea, certificările, onoarurile și premiile pe care le obții și care sunt importante pentru tine. Dacă te definiești numai prin aceste lucruri exterioare înseamnă că nu ai găsit sau ai uitat de adevărata ta valoare și care se găsește în interiorul tău.

6. Ai nevoie de aprobare pentru fiecare decizie de viață pe care o iei

Nu poți lua o decizie de viață fără aprobarea familiei, a prietenilor, a colegilor sau chiar a societății. Chiar dacă este vorba de viața ta personală, cum ar fi alegerea carierei potrivite, a partenerul de viață sau a prietenilor cu care te înconjori, nu acționezi de una singură pentru că îți este frică să îți asumi responsabilitatea pentru deciziile tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.