Setari Cookie-uri

5 Pași simpli pentru a obține tot ce îți dorești în viață. Puterea este la tine

Cu cât te gândești mai mult la problemele pe care le ai, cu atât vei fi și mai stresată și vor apărea mai multe probleme. Te rogi ca nebunia să se oprească, dar ea continua să vină cu forța în viața ta. 

Dacă ai ști cât de puternice sunt gândurile tale, ți-ai propune să nu mai ai niciodată un gând negativ.

Cei mai mulți oameni sunt prinși în gândurile lor și nu reușesc să aibă parte de viață pe care și-o doresc. Lucrurile de zi cu zi devin din ce în ce mai dificile și ești deranjată de aproape tot ce se întâmplă.

foto interior si prima pagina: lassedesignen, Shutterstock

Cu cât te gândești mai mult la problemele pe care le ai, cu atât vei fi și mai stresată și vor apărea mai multe probleme. Te rogi ca nebunia să se oprească, dar ea continua să vină cu forța în viața ta.

Știai că gândurile tale îți creează viitorul? Universul nu cunoaște diferența dintre dorința și lipsa dorinței. Universul îți acceptă gândurile (pozitive sau negative) și acordă atenție fiecărei dorințe.

Citește și:

Iată care sunt cei 5 pași simpli în care poți obține tot ce îți dorești în viață:

1. Fii recunoscătoare

Afișează recunoștința pentru tot și pentru toată lumea pe care le ai în viața ta. Recunoștința este unul dintre lucrurile pe care nici nu le luăm în considerare, însă este unul dintre cele mai importante etape ale dezvoltării personale.

Așadar, dacă te gândești că nu îți place unde locuiești și ești concentrată doar pe aspectele negative ale casei tale, vei transmite în Univers gândurile tale și, cel mai probabil, nu vei obține ceea ce îți dorești (în cazul de față - o altă locuință).

Când ești recunoscătoare pentru lucrurile pe care le ai deja, deschide ușa și mergi mai departe.

2. Vizualizează

Citește și:

Trebuie să vizualizezi ceea ce îți dorești. Gândurile și viziunile tale au o forță incredibilă, așadar este important să ai o imagine clară a lucrurilor pe care vrei să le atragi în viața ta.

Încearcă să fii specifică pentru ceea ce vrei. Universul îți oferă posibilitatea de a îți crea viață pe care ți-o dorești. Când vizualizezi un moment sau un lucru, încearcă să pui totul în momentul prezent ca și cum se întâmplă deja în viața ta. Acesta este un pas foarte important.

3. Nu uita de afirmații

Când afirmi ceva, recunoști că este autentic. Cu afirmații repetate, intenționezi ca Universul să îți îndeplinească dorința.

Repetiția zilnică a afirmațiilor îți permite să îți creezi viitorul. Câteva exemple de afirmații pe care să le rostești de mai multe ori pe zi:

Citește și:

- Sunt deschisă să primesc fericirea de la Univers;
- Îmi manifest cele mai adânci dorințe ale mele zi de zi;
- Visele mele urmează să devină realitate;
- Sunt ceea ce îmi doresc;
- Trăiesc viața la care visez;
- Eu sunt creatoarea experiențelor mele;
- În fiecare zi mă îndrept către obiectivele mele;
- Am încredere în mine.

Acestea sunt doar câteva exemple de afirmații.

4. Primește

Cere și ți se va da. Fii deschisă pentru a primi și asigură-te că acest lucru este ceea ce dorești. Știi că meriți ceea ce primești.

5. Visează cât mai mult

Este timpul să visezi. Să creezi visurile pe care ți le dorești. Este timpul să trăiești viața pe care ai vrut dintotdeauna să o trăiești. Nu există nimic care să te țină înapoi - tu ești creatoarea propriului viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.