Nu ar fi frumos dacă Universul ar pune un semn uriaș chiar în fața noastră când luăm decizii greșite în viață? Ceva de genul "Vei regreta asta!"?

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

Cum, evident, nu vom primi aceste tipuri de semne, trebuie să fim foarte atenți la semnele mici care ne spun că facem ceva greșit.

Dacă acorzi o atenție deosebită modului în care te simți, vei putea afla dacă urmează să iei o decizie greșită. Ești gata să descoperi cum? Iată câteva semne de a realiza că te îndrepți spre drumul greșit în viață.

1. Care este primul tău gând?

Subconștientul tău este foarte direct - de aceea este important să te bazezi pe el. Când începi să te gândești la viitor, ce emoție este cea mai intensă? Este una negativă? Acesta este Universul care îți spune să te gândești mai bine la ce urmează să faci înainte de a merge mai departe.

2. Ești obosită

Toată lumea se confruntă cu epuizări din când în când. La tine se întâmplă în mod constant?

Simți o oboseală profundă și intensă, care parcă nu dispare nici pentru o secundă? Atunci există ceva în neregulă și trebuie să descoperi de ce se întâmplă acest lucru. Epuizarea poate fi modul Universului de a trage un semnal de alarmă.

3. Ești întotdeauna nefericită

Nu trebuie să fii fericită tot timpul (de fapt, este chiar imposibil), însă în cazul în care ești tristă și te simți dezamăgită/ fără chef de viață mai tot timpul, poate că este timpul să fii mai atentă la viața ta și să vezi în ce direcție merge. Poate că este timpul să vorbești cu cineva de încredere despre acest lucru, să spui tot ce ai pe suflet.

4. Îți pasă de ce cred oamenii din jurul tău

Tuturor ne păsă ce cred alții despre noi într-o oarecare măsură - este perfect normal. Însă când începi să iei decizii majore bazate pe opiniile altora cel mai probabil vei ajunge să fii nemulțumită de alegerea făcută pe termen lung.

5. Ești în defensivă

Încerci să aperi în permanență deciziile tale în fața oamenilor cu care interacționezi? Atunci înseamnă că nici măcar tu nu ești mulțumită de acestea deoarece în adâncul sufletului tău știi că nu sunt cele corecte.

6. Minți

Trebuie să te minți sau să îi minți pe alții cu privire la lucrurile importante din viața ta? Dacă răspunsul este da, atunci este timpul să tragi un semnal de alarmă pentru sufletul tău. Fie nu ești mulțumită de lucrurile din viața ta, fie nu ai încredere în oamenii din jurul tău.

Lectii de viata pe care le-am invatat in 2017 si le iau cu mine si in 2018
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta