Setari Cookie-uri

Tu alegi finalul filmului

Atunci când vei alege să trăiești în iubire, nu îți va mai fi teamă să îți deschizi sufletul. Nu te vei mai agăța de mici detalii pentru a șterge cu buretele dovezile sale de iubire doar pentru a te închide și a te pune la adăpost.

In filmul ”The Runaway Bride”, Julia Roberts devine faimoasă în întreaga America datorită faptului că de fiecare dată când vine momentul să spună da, dă bir cu fugiții și își părăsește mirele la altar.

Finalul cu happy-ending (da, se mărită cu Richard Gere) pare neverosimil dar totuși este posibil. Pentru că orice credință pe care o avem poate fi înlocuită cu una nouă, care ne este folositoare, și orice tipar de gândire poate fi înlocuit cu unul nou, mai adecvat momentului în care te afli acum în viață și a experiențelor pe care dorești să le trăiești.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Se spune că, demult, un călător care abia ajunses în Athena, l-a întrebat pe Socrate cum sunt locuitorii orașului. Filozoful i-a răspuns cu o întrebare: ”Cum sunt locuitorii din orașul tău de baștină?”

Citește și:

”Ingrozitori” - i-a răspuns călătorul. ”Atunci, mai bine fă cale întoarsă. La fel și sunt și cei de aici.”

Câteva zile mai târziu, un alt călător i-a pus lui Socrate aceeași întrebare iar filozoful i-a răspuns la fel ca și primului călător.

”Oamenii din orașul meu sunt minunați,” a răspuns străinul.

”In cazul acesta, ai ales locul potrivit! La fel sunt și cei de aici”, i-a spus Socrate.

Morala poveștii se aplică și în relațiile de cuplu. Nu vei găsi bărbatul ideal, nu vei avea bucurie în cuplu până când nu vei identifica ce anume din gândurile și credințele tale generează un anumit comportament și, mai ales, anumite alegeri. Nu un anumit bărbat va cauza schimbarea ta interioară ci aceasta va atrage în viața ta acel bărbat alături de care vei dori să îți petreci viața.

Citește și:

Atunci când te vei iubi, când vei avea încredere și stimă de sine, vei atrage o persoană care va reflecta către tine aceste calități, ca o oglindă. Nu vei tolera lângă tine o persoană care nu te respectă și te prețuiește, în speranța că într-o bună zi își va da seama cât de minunată ești. Nu vei alege un bărbat care într-o bună zi te va face să pleci prin comportamentul tău.

Atunci când vei alege să trăiești în iubire, nu îți va mai fi teamă să îți deschizi sufletul. Nu te vei mai agăța de mici detalii pentru a șterge cu buretele dovezile sale de iubire doar pentru a te închide și a te pune la adăpost. Nu te vei mai îndrăgosti de bărbați indisponibili emoțional sau însurați pentru că știi, la nivel subconștient, că povestea voastră nu poate dura.

Citește și:

Așa că atunci când te-ai săturat să de o anumită experiență de viață - inclusiv de cea de ”runaway bride”, redescoperă-te. Vezi care îți sunt temerile și lasă-le să plece. Iar dacă ești într-o relație cu un bărbat care îți place și care își arată dragostea lui, vezi cum poți acționa diferit față de celelalte dăți pentru a crea o experiență de viață diferită. Tu alegi finalul filmului.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.