Setari Cookie-uri

Nu grăbi lucrurile. Dragostea te va găsi când va fi momentul potrivit

Așteaptă acel bărbat care îți poate vedea sufletul fix așa cum este el. Așteaptă acel bărbat în fața căruia poți renunța la toate măștile pentru a fi așa cum ești tu cu adevărat. Așteaptă acel bărbat care îți înțelege stările de teamă, de frică, de anxietate.

"Oamenii au tendința să considere fericirea un noroc care dă peste ei, ceva ce te va învălui, că vremea frumoasă, dacă soarta îți surâde. Doar că fericirea nu funcționează așa. Fericirea e consecința propriului efort. Te lupți pentru ea, muncești pentru ea, insiști, uneori mergi până la capătul pământului în căutarea ei. Trebuie să participi mereu la manifestările lucrurilor bune care îți apar în viață. Iar când atingi o stare de fericire, nu trebuie niciodată să lenevești, să renunți la a o menține: trebuie să te străduiești din răsputeri să înoți contra curentului, ca să fii veșnic în unda fericirii, ca să plutești mereu deasupra ei." - Elizabeth M. Gilbert

foto interior si prima pagina: TanyaCherry, Shutterstock

Citește și:

Draga mea, te rog un singur lucru: așteaptă.

Așteaptă acel bărbat care îți poate vedea sufletul fix așa cum este el. Așteaptă acel bărbat în fața căruia poți renunța la toate măștile pentru a fi așa cum ești tu cu adevărat. Așteaptă acel bărbat care îți înțelege stările de teamă, de frică, de anxietate. Așteaptă acel bărbat care știe când ai nevoie de spațiu. Așteaptă acel bărbat care te ține de mână în cele mai periculoase furtuni.

Așteaptă acel bărbat care te privește și știe ce gândești. Așteaptă acel bărbat care te face să te simți că sunteți în lumea voastră, doar voi doi și nimeni altcineva. Așteaptă acel bărbat care zâmbește imediat ce te vede.

Așteaptă acel bărbat care te face să te simți întotdeauna în siguranță; și a cărui prezență îți aduce confortul de care ai nevoie. Așteaptă acel bărbat lângă care poți spune că te simți că acasă.

Citește și:

Așteaptă acel bărbat care nu vrea să schimbe nimic la tine. Care te acceptă așa cum ești tu... cu bune și cu rele. Cu calități și cu defecte. Cu momente frumoase și mai puțin frumoase. Cu râsete și cu plasete. Cu fericire și cu tristețe. Cu tot ce ești tu.

Așteaptă acel bărbat care te va face să râzi atunci când plângi. Așteaptă-l pe cel care nu pleacă de lângă tine când ești tristă sau supărată. Așteaptă-l pe cel care nu fuge când lucrurile devin dificile și vorbește cu tine, ascultă, înțelege și este dispus să facă compromisuri.

Așteaptă acel bărbat care nu îți spune doar cum se simte, ci îți și arată. Așteaptă-l pe cel care știe ce își dorește de la viață, care își face planuri de viitor alături de tine. Așteaptă-l pe cel care nu te lăsa să ghicești și îți arată cât de importantă ești pentru el.

Citește și:

Așteaptă acel bărbat alături de care totul este natural. Așteaptă-l pe cel care îți satisface toate așteptările. Așteaptă0l pe cel care îți arătă de ce nu ai putut să iubești cu adevărat pe nimeni altcineva înaintea lui.

Așteaptă acel bărbat care nu pune presiune asupra ta și te lasă să fii ceea ce îți dorești să fii. Așteaptă-l pe cel care te iubește pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce își dorește să fii.

Așteaptă acel bărbat care îți arătă cât de frumoasă este dragostea. Așteaptă-l pe cel care te iubește. Așteaptă-l pe cel care spune lumii întregi cât de fericit este pentru că te-a găsit.

Așteaptă acel bărbat care înțelege că relațiile nu sunt doar cu miere și lapte și care lupta zi de zi pentru a te recuceri și a te merita. Așteaptă-l pe cel care se teme să nu te piardă, așa că face tot posibilul pentru a îți demonstra cât de importantă ești pentru el. Așteaptă-l pe cel care înțelege că ești un înger trimis de Univers pe acest pământ pentru a face lumea un loc mai bun.

Citește și:

Nu te grăbi. Iubirea nu trebuie să fie o promisiune, ci o certitudine. Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.