Setari Cookie-uri

Oamenii nepotriviți te vor învăța mereu lecțiile potrivite

Nu-i așa că ți-ai dori să existe o cale rapidă pentru a atrage în viața ta doar oamenii potriviți? Așa ți-ai scuti inima de suferință și dramă. Cu toate acestea, oamenii nepotriviți te pot învăța adevărata lecții frumoase.

Nu-i așa că ți-ai dori să existe o cale rapidă pentru a atrage în viața ta doar oamenii potriviți? Așa ți-ai scuti inima de suferință și dramă. Cu toate acestea, oamenii nepotriviți te pot învăța adevărata lecții frumoase.

Iată câteva lecții esențiale pe care le înveți doar datorită oamenilor nepotriviți care intră în viața ta:

foto interior si prima pagina: Archv, Shutterstock

1. Înveți să îți prețuiești timpul

Când pierzi timp cu oameni care nu merită atenția ta, înveți să apreciezi mai mult timpul pe viitor și să îl oferi doar persoanelor potrivite; timp în care ai fi putut să construiești o relație puternică și în care ai fi putut să cunoști persoana care a intrat în viața ta.

O dată cu trecerea anilor, timpul devine important, așa că începi să alegi cu grijă persoanele lângă care vrei să îți petreci viața (fie că este vorba despre partener de cuplu, prieteni sau colegi).

Citește și:

2. Înveți să ai încredere în instinctele tale

De cele mai multe ori, intuiția îți spune dacă o persoană se află pe aceeași lungime de undă cu tine însă, uneori, alegi să o ignori și să aștepți o schimbare din partea acesteia. Însă nu se întâmplă. Iar tu ai de suferit. Oamenii nepotriviți te învață să îți asculți mai des inimă și să ai încredere în intuiție.

3. Cunoaște-ți limitele

Oamenii nepotriviți te învață ce poți și ce nu poți tolera. Ce accepți și ce nu accepți într-o relație. Compromisurile sunt necesare și normale, însă acestea trebuie făcute doar atunci când vin din partea ambelor persoane din relație.

Oamenii nepotriviți te vor învăța să fii mai atentă la ce îți spune subconștientul și să identifici cât de departe ești dispusă să mergi pentru binele relației.

Citește și:

4. Înveți că declarațiile sunt frumoase, însă nu sunt suficiente

Oamenii nepotriviți pot spune toate cuvintele frumoase din vocabularul lor în timp ce fac toate lucrurile greșite. Aceștia vor încerca să tragă de timp sau să repare o situație dificilă doar cu un cuvânt frumos. Din relația cu ei înveți să aștepți acțiuni în loc de minciuni sau cuvinte rostite și uitate imediat.

5. Înveți ce îți dorești cu adevărat

Uneori crezi că vrei un anumit tip de oameni în viața ta... doar pentru a îți da seama că nu este de fapt compatibil cu tine. Descoperi că nu te mai interesează atât de mult cum arată o persoană, ci contează mai mult ce se află în sufletul tău - vrei ca legătura să fie una la nivel profund și între voi să existe respect reciproc.

Citește și:

6. Înveți ca o relație ar trebui să îți aducă fericirea

Chiar dacă fericirea este un termen larg și vag, o relație ar trebuie să îți aducă bucurie și confort mai mult decât orice altceva. Cu siguranță nu ar trebui să fii tristă sau supărată mai mult decât ești fericită. Persoanele greșite te învață că dacă tot ce faci este să te cerți și să lupți sau dacă momentele bune sunt foarte rare, este timpul să pleci.

7. Înveți ce meriți

Cea mai importantă lecție pe care o înveți când ești în preajma oamenilor nepotriviți este că descoperi ceea ce meriți și cum trebuie să fii tratată. Îți cunoști valoarea și știi că vrei o relație bazată pe iubire, sinceritate, respect reciproc, independență și maturitate. Vrei o relație care merită timpul, efortul și inima ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.