Setari Cookie-uri

Nu privi obstacolele din viața ta ca pe ceva rău. Ia-le ca pe o nouă aventură

Ai avut inima frântă, sentimentele zdrobite, sufletul pus la pământ. Ai suferit atât de mult încât nu mai poți avea încredere în nimeni și în nimic.

Tocmai când te gândești că în sfârșit ți-ai dat seama de cum funcționează lucrurile și ajungi să te obișnuiești cu rutina în care ești, acceptând soarta oferită de Univers sau de Dumnezeu, sorta îți aruncă în față încă un munte de obstacole care, cel mai probabil, îți va schimba din nou viața.

foto interior si prima pagina: Dlinnychulok Shutterstock

S-ar putea să ratezi această mare surpriză primită de la Univers dacă nu îi acorzi atenția necesară sau ești prea preocupată cu rutina ta sau îți este prea frică să ieși din zona de confort și să te confrunți cu aceste lucruri neașteptate și deloc planificate. Mai mult, s-ar putea să le consideri ca un dușman al existenței tale confortabile. Sau pur și simplu poți paraliza de teama de necunoscut... și alegi să nu mai faci nimic.

Citește și:

Însă... cum ar fi dacă le acorzi mai multă atenție și ajungi să înțelegi că aceste obstacole sunt, de fapt, o nouă aventură? Un drum interesant, uimitor și extraordinar care te va face să simți din nou că trăiești și care te va convinge să apreciezi mai mult viața pe care o ai? Dacă vei fi mai fericită decât ți-ai imaginat vreodată?

Nu ai de unde să știi. Ce mai este viața dacă nu îți asumi niște riscuri din când în când? Ce mai este viața dacă nu îți simți inima galopând din când în când? Ce mai este viața dacă nu vei răspunde acestei chemări a Universului, dacă nu faci acest salt?

Sigur, ai trecut prin atât de multe. Ai avut inima frântă, sentimentele zdrobite, sufletul pus la pământ. Ai suferit atât de mult încât nu mai poți avea încredere în nimeni și în nimic. Dar asta este chestia - noi uităm că inima se vindecă și că, dacă îi oferim atenția necesară, rămâne încrezătoare și, într-o bună zi ea va fi din nou capabilă să uibească.

Citește și:

Și poate că este greșit să fii impulsiv și nesăbuit. Dar cred că este greșit să îți impui să ignori când Universul încearcă să îți spună ceva - când vrea să îți îndrepte atenția asupra lucrurilor pe care le poți schimba în viața ta. Schimbarea vieții nu este întotdeauna un lucru bun sau rău de la început. Ar putea fi bun acum, iar mai târziu îți poate aduce durere și suferință. Sau, de asemenea, ar putea fi dificilă acum și mai târziu îți poate aduce fericire. Dar de unde să știi cu adevărat cum ar fi dacă tu alegi să o ignori?

Așadar... nu mai ignora nimic. Asumă-ți aceste riscuri. Mergi mai departe. Acceptă aceste obstacole ca adevărate aventuri pentru tine. Bucură-te de călătoria prin viață, cu siguranță va fi una cu adevărat specială.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.