Setari Cookie-uri

Nu-ți fie teamă de singurătate. Este modul prin care poți vorbi cu sufletul tău

Învață să îți iubești singurătatea. Pentru că persoana care a spus să va fi întotdeauna alături de tine, a promis mai mult decât ceea ce ți-a oferit.

Înainte de a fi în preajma altor persoane, învață să fii singură.

Petrece timp singură. La început îți va fi destul de dificil. Nu vei putea sta mult timp în liniștea apăsătoare. Doar gândul că înainte aveai pe cineva pe care să te bazezi, pe cineva care să fie acolo pentru tine, pe cineva care era dispus să te asculte, alături de care îți sărbătoreai victoriile și plângeai când aveai inima franța... iar acum ești complet singură... te sperie.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden Shutterstock

Însă o să îți spun un lucru: Învață să îți iubești singurătatea. Pentru că persoana care a spus să va fi întotdeauna alături de tine, a promis mai mult decât ceea ce ți-a oferit. Pentru că acum este timpul să înțelegi că nu ai nevoie de nimeni altcineva pentru a fi fericită. Pentru că nu trebuie să mai lași ca oamenii să preia controlul asupra vieții tale și, când pleacă, să îți frângă inimă. Și, culmea, acești oameni sunt cei care ți-au promis că vor fi alături de tine la bine și la rău, cei pe care îi iubeai din tot sufletul, cei pe care îi țineai cei mai aproape de inima ta. Sunt cei în care aveai cea mai multă încredere, cei care îți spuneau în repetate rânduri cât de importantă ești pentru ei.... iar acum vezi cum vor doar să se îndepărteze și să meargă de drumuri separate.

Citește și:

Învața să îți iubești singurătatea.

Bucură-te de tine. De timpul petrecut singură. Răsfăță-te. Fii blândă cu tine, cu inima ta. Redescoperă-te. Ascultă-ți cele mai profunde gânduri, sentimente și idei. Află ce îți place, descoperă-ți pasiunile, află cine ești fără influența altor persoane în viața ta. Concentrează-te pe prezent, trăiește acum și bucură-te doar de tine. Este timul să îți acorzi mai multă atenție - să descoperi ce îți place, să îți faci timp pentru a lipi toate piesele sparte ale inimii tale, să te ridici de la pământ, să ștergi praful de pe tine și, oricât de mult te doare, să mergi mai departe.

Ai venit pe această lume singură. Asta ești tu. Nu ai nevoie de nimeni altcineva pentru a te simți completă și nu ai nevoie de nimeni altcineva care să valideze existența ta.

Citește și:

Învață să iubești fiecare parte din tine pe care ai respins-o la un moment dat. Învață să accepți cine ești cu adevărat, să trăiești cu defectele tale. Fii tu însăți pentru că atunci când cei care vor veni în viața ta și te vor cunoaște, vor ajunge să te iubească pentru ceea ce ești... și nimic mai mult. Și nu vor dori niciodată să te schimbi într-un fel sau altul.

Petrece timp doar cu tine și învață să te iubești astfel încât următoarea persoană care va bate la ușa inimii tale să te vadă fără măști și să îți iubească sufletul necondiționat.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.